Sportnaptár Sportnaptár
Csákvár ECO Trail
2022. október 09.
vasárnap 10:00 - 13:30

Csákvár ECO Trail

Csákvár, Vöröskapu u. 12, focipálya21.05 km

A Csákvár ECO Trail #félmaraton, a trailrun.hu csapatának versenye a #Vértes déli lankáira invitál titeket. A rendezvény nevében lévő ECO szócska jelentése, hogy egy #terepfutó versenyt úgy is meg lehet rendezni, hogy a lehető legkisebb ökológiai lábnyomot hagyjuk magunk után. Az ECO Trail mindenben az egyszerűségre törekszik és magára a futás élményére helyezi a hangsúlyt. Gyere el Te is és tapasztald meg velünk milyen egy félmaraton a csodálatos #őszi erdőben.

Szervező

Beszámolnivalód van?!

Ossz meg a Sportnaptár közösségével valami érdekeset

Program

RAJTSZÁM FELVÉTEL:
09:00-09:50

RAJTIDŐ:
10:00

EREDMÉNYHIRDETÉS:
12:30

Nevezés

NEVEZÉSI DÍJ:
4900 Ft/fő – Csak előnevezéssel! A helyszínen nem lesz lehetőség nevezésre.

A versenyre itt tudsz nevezni, adataidnak a regisztrációs űrlapon történő pontos megdásával.
A nevezéskor készítsd elő a bankkártyádat, mivel a nevezési díjat kizárólag az OTP SimplePay bankkártyás fizetési rendszerén keresztül tudod majd befizetni.
Nevezésed csak a sikeres bankkártyás fizetés után válik érvényessé.

A Csákvár ECO Trail-re történő regisztráció kizárólag 2022. augusztus 22. 20:00-tól lehetséges, a létszámlimit erejéig, vagy 2022. október 6. 20:00-ig.

A nevezést kizárólag email-ben (info@trailrun.hu) lehet lemondani, illetve más résztvevőnek át lehet adni 2022. október 6-án, 20:00 óráig. Lemondás esetén, nevezési díjat vissza nem utalunk, de ilyen esetben a nevezés a következő két trailrun.hu verseny bármelyikére beváltható.

Díjazás

Fa-érem. Az első három leggyorsabb férfi és női teljesítőt, külön érem díjazásban részesítjük.

Egyéb információ

A környezetvédelem jegyében, a verseny során nem biztosítunk eldobható műanyag poharakat. Ha nem lesz nálad kulacs, pohár, ivózsák, akkor a frissítőponton és a célban sem tudunk neked vizet tölteni.

Kötelező felszerelés: Nincs kötelező felszerelés. Ajánlott felszerelés: mobiltelefon, személyi igazolvány, ivózsák/kulacs/pohár.

Az időmérés a rajtszám hátuljára erősített chip-pel történik. A versenyző azonosítására szolgáló rajtszámot, a verseny során végig jól látható helyen, elöl a mellkason kell elhelyezni (a legfelső ruházatodon kívül). Ha letakarod, ráveszel egy dzsekit, zsebre rakod, stb. nem lesz mért időd a célban.

Frissítés: A frissítőponton (14 km 379m+) aszalt gyümölcsök, só, víz. A célban: idénygyümölcsök, aszalt gyümölcsök és víz.

Tilos a versenyen bármilyen állattal együtt indulni, állatot a sportcsarnokba bevinni.

A versenyzők biztonsága érdekében nem ajánlott mindkét fülön a külvilág zajait tompító fülhallgatót viselni!

Az útvonal maradéktalan követését pályabírók ellenőrzik. A jelölt útról való letérés, rövidítés, szemetelés, versenytársakkal vagy a verseny szervezőivel való sportszerűtlen viselkedés azonnali kizárást von maga után.

A versenyre való nevezéssel a résztvevő elfogadja, hogy róla képek, videók készülhetnek a verseny során. Ezekkel a képekkel, videókkal a verseny rendezői rendelkeznek, azokat harmadik személy rendelkezésére bocsáthatják.

Bármely a résztvevő felkészületlenségéből, hanyagságából, könnyelműségéből származó balesetekért, károkért a rendezők nem tartoznak felelősséggel.

A rendezők fenntartják a jogot, hogy indokolt esetben előzetes figyelmeztetés nélkül módosítsák az útvonalat, ellenőrzőpontok, frissítőpontok helyét, valamint szélsőséges időjárás miatt módosítsák a rajt idejét, helyét vagy töröljék a versenyt. Amennyiben a Csákvár ECO Trail-t a rendezőség elhalasztja, vagy nem rendezi meg (pl. vírushelyzet miatti kormányzati vagy önkormányzati tiltó rendelkezés vagy szélsőséges időjárási körülmények miatt (OMSZ Piros riasztás: Magas bekövetkezési kockázat mellett heves zivatar várható, károkozó szél vagy nagyméretű jég kíséretében) a nevezési díj nem kerül visszautalásra. Ilyen esetben a résztvevő, nevezését a következő két trailrun.hu verseny bármelyikére beválthatja.
A weboldal cookie-kat használ. Adatkezelési szabályzatértem