Sportnaptár Sportnaptár
CSÁKVÁR ECO TRAIL
2021. október 10.
vasárnap 10:00 - 13:30

CSÁKVÁR ECO TRAIL

Csákvár, Vöröskapu u. 14, 8083 Magyarország21.05 km

Csak ti és az erdő

A Csákvár ECO Trail félmaraton a trailrun.hu csapatának legújabb versenye a Vértes déli lankáira invitál titeket. A rendezvény nevében lévő ECO szócska azt szimbolizálja, hogy egy terepfutó versenyt úgy is meg lehet rendezni, hogy csak minimális ökológiai lábnyomot hagyjunk magunk után. Az ECO Trail mindenben az egyszerűségre törekszik és magára a futás élményére helyezi a hangsúlyt. Gyere el és tapasztald meg velünk, milyen egy terepfélmaraton a csodálatos őszi erdőben!

Szervező

Beszámolnivalód van?!

Ossz meg a Sportnaptár közösségével valami érdekeset

Információk

RAJTSZÁM FELVÉTEL: 09:00-09:50

EREDMÉNYHIRDETÉS: 12:30

LÉTSZÁMLIMIT: 140 fő

NEVEZÉSI DÍJ:    3900 Ft/fő–Csak előnevezéssel! A helyszínen nem lesz lehetőség nevezésre.
A versenyreitt tudsznevezni, adataidnak a regisztrációs űrlapon történő pontos megdásával. A nevezéskor készítsd elő a bankkártyádat, mivel a nevezési díjat kizárólag az OTP SimplePay bankkártyás fizetési rendszerén keresztül tudod majd befizetni.
Nevezésed csak a sikeres bankkártyás fizetés után válik érvényessé.

A Csákvár ECO Trail-re történő regisztráció kizárólag 2021. augusztus 16. 20:00-tól lehetséges, a létszámlimit erejéig, vagy 2021. október 8. 20:00-ig.

A nevezést kizárólag email-ben (info@trailrun.hu) lehet lemondani, illetve más résztvevőnek át lehet adni 2021. október 8-án, 20:00 óráig. Lemondás esetén, nevezési díjat vissza nem utalunk, de az beváltható nevezésre aTajga Trail 2022és aKTF Trail 2022versenyeken.

DÍJAZÁS:
Fa-érem. Az első három leggyorsabb férfi és női teljesítőt, külön érem díjazásban részesítjük.

INFO:
A környezetvédelem jegyében, a verseny során nem biztosítunk eldobható műanyag poharakat. Ha nem lesz nálad kulacs, pohár, ivózsák, akkor a frissítőponton és a célban sem tudunk neked vizet tölteni.

Kötelező felszerelés: Nincs kötelező felszerelés. Ajánlott felszerelés: mobiltelefon, személyi igazolvány, ivózsák/kulacs/pohár.

Az időmérés a rajtszám hátuljára erősített chip-pel történik.A versenyző azonosítására szolgáló rajtszámot, a verseny során végig jól látható helyen, elöl a mellkason kell elhelyezni (a legfelső ruházatodon kívül). Ha letakarod, ráveszel egy dzsekit, zsebre rakod, stb. nem lesz mért időd a célban.

Frissítés: A frissítőponton (14 km 379m+) aszalt gyümölcsök, só, víz. A célban: idénygyümölcsök, aszalt gyümölcsök és víz.

Tilos a versenyen bármilyen állattal együtt indulni, állatot a sportcsarnokba bevinni.

A versenyzők biztonsága érdekében nem ajánlott mindkét fülön a külvilág zajait tompító fülhallgatót viselni!

Az útvonal maradéktalan követését pályabírók ellenőrzik. A jelölt útról való letérés, rövidítés, szemetelés, versenytársakkal vagy a verseny szervezőivel való sportszerűtlen viselkedés azonnali kizárást von maga után.

A versenyre való nevezéssel a résztvevő elfogadja, hogy róla képek, videók készülhetnek a verseny során. Ezekkel a képekkel, videókkal a verseny rendezői rendelkeznek, azokat harmadik személy rendelkezésére bocsáthatják.

Bármely a résztvevő felkészületlenségéből, hanyagságából, könnyelműségéből származó balesetekért, károkért a rendezők nem tartoznak felelősséggel.

A rendezők fenntartják a jogot, hogy indokolt esetben előzetes figyelmeztetés nélkül módosítsák az útvonalat, ellenőrzőpontok, frissítőpontok helyét, valamint szélsőséges időjárás miatt módosítsák a rajt idejét, helyét vagy töröljék a versenyt. Amennyiben a Csákvár ECO Trail-t a rendezőség elhalasztja, vagy nem rendezi meg (pl. vírushelyzet miatti kormányzati vagy önkormányzati tiltó rendelkezés vagy szélsőséges időjárási körülmények miatt (OMSZ Piros riasztás: Magas bekövetkezési kockázat mellett heves zivatar várható, károkozó szél vagy nagyméretű jég kíséretében)) a nevezési díj nem kerül visszautalásra. Ilyen esetben a résztvevő, nevezését a következő két (Tajga Trail,KTF Trail) trailrun.hu verseny bármelyikére beválthatja.
A weboldal cookie-kat használ. Adatkezelési szabályzatértem