Sportnaptár Sportnaptár
Krokodil terepHENDI
az esemény már lejárt
2022. január 16.
vasárnap 09:00 - 10:40

Krokodil terepHENDI

Farkas-erdő4.22 km / 420 km

Hendifutás, közösségi futás, családi élmény - Káposztásmegyeren, a Farkaserdőben, a Krokodil-körön.

Újra a megszokott, régi időpontban!

2022-ben - a Krokodilfutás 6. évében - továbbra is minden hónap 3. vasárnapján (amennyiben a járványügyi helyzet lehetővé teszi).
#krokodilfutás #hendikep

Szervező

Beszámolnivalód van?!

Ossz meg a Sportnaptár közösségével valami érdekeset

A program menete

Cél: tempótól és távtól (megtett körök számától) függetlenül mindig 10:15-ös célbeérkezést kell megcélozni!

+-10 perces toleranciával számolunk, vagyis 10:05 és 10:25 közötti célba érkezéseket tekintjük érvényesnek. Ezen időintervallumon kívül célba érkezéseket nem regisztrálunk.

Minden futás előtt van lehetősége minden futónak megadni az aktuális rajtidőpontot, hogy minden egyes alkalommal minél nagyobb eséllyel megközelíthető legyen a 10:15-ös célba érkezés! Ezért minden egyes hendijelentkezéskor ki kell választani a kívánt rajtidőpontot itt:
http://krokodilfutas.hu/hendijelentkezes

Nem a versenyzés a fő cél, hanem a közös futás, a közös célba érkezés élménye!

A tervezett program:
10:15 Célba érkezés (bármilyen gyorsan futsz, bármekkora távot teljesítesz - 10:15 körül érsz célba)
10:20 Csoportkép készítése
10:25 Bálna (420 méteres minifutam gyerekeknek)
10:30 Tombolasorsolás a célba érkezés után

Rajt

Rajt időpontja: 10:15-ből kivonva a korábbi leggyorsabb köröd idejét - egész percre kerekítve]. Új résztvevőknek / először futóknak / hosszabb kihagyás után visszatérőknek “tervezett időpont”
Az egyéni rajtidőpontokat tartalmazó aktuális rajtlista itt található: http://krokodilfutas.webnode.hu/jelentkezes-hendire/

Ha szerepelsz a ranglistán, akkor ott is megtalálod az aktuális rajtidőpontodat:
http://krokodilfutas.webnode.hu/eredmenyek/ (az utolsó , [RAJT - 1 kör] oszlopban)

A verseny napján a rajt közelében megtalálod kifüggesztve is a rajtlistát a pontos rajtidőpontokkal, illetve a versenyt megelőző napon a Facebook-olalon is elérhető lesz a végleges verzió (illetve a regisztrált futók e-mailben is megkapják).

Távok

Egy kör kb. 4,15 km (1 krokodil-kör), Szint: kb 14m (~0%)
Két kör kb. 8,3 km
Három kör kb. 12,5 km
Öt kör kb. egy félmaraton

Útvonal

Az útvonal mentén irányjelző nyílak találhatóak a fákon (és a néha a földön is) , de más útvonal jelzést általában nem tervezünk használni (írányító személyek és szalagok NEM lesznek), ezért mindenképpen javasoljuk az útvonal előzetes bejárását legalább egyszer.

A rajt/cél terület az erdő közepén lévő piknikező helynél volt 2021 nyaráig : https://goo.gl/maps/goD2HT9mwnrvoLME6) -azóta innen elköltöztettük a rajtpontot a szomszédos, kicsit nagyobb tűzrakó hely környékére, innen kb. 100-150 méterre dél-délnyugati irányba.

Az új útvonal nyilvános strava route-ja:
https://www.strava.com/routes/2861928822151523942

A nyílt útvonal tehát azt jelenti, hogy az útvonal nem lesz lezárva és biztosítva (semmi sem indokolja, hiszen végig közutaktól mentes erdei ösvényeken halad), viszont sétálók, túrázok, kutyasétáltatók, mókusok és mókuskergetők természetesen előfordulhatnak az útvonal mentén.

Gyermekfutam

A gyermekfutamra a regisztráció nem kötelező, bárki elindulhat, aki szeretne részt venni a futáson. A gyermeket bárki kísérheti a futás alatt! :).

Ha legkésőbb a hendit megelőző szerdáig regisztrálod gyermeked a minifutásra, akkor készítűnk neki rajtszámot és Bálna albumot. Ha szeretnéd a nevét is feltünteni a rajtszámon, akkor a negyedik mezőben adhatod meg (a teljes névtől eltérő becenevet is megadhatsz, ezért kínálunk fel egy külön mezőt erre a célra!

A gyermekfutam hossza kb. 1/10-e a teljes Krokodil-körnek (kb. 412 méter)

Regisztráció: https://krokodilfutas.webnode.hu/regisztracio-minifutam/

Nevezés, regisztráció

Regisztráció és előnevezés: A versenyre nem kell külön jelentkezni, a honlapra történő regisztrációkor kapott rajtszámoddal indulhatsz a versenyen. Ha nem kaptad még meg a rajtszámodat, akkor azt a verseny előtt átveheted. Kérünk őrizd majd meg a verseny után is, a következő alkalmakkor is azt használhatod! (a rajtszám nem csak erre az egy versenyre szól, hanem a későbbi versenyeken is ez lesz mindig az egyedi rajtszámod)

Arra viszont kérünk, hogy a verseny facebook eseményénél aktualizáld a részvételi szándékodat legkésőbb a versenyt megelőző napon.

Az inaktív regisztrálókat (akik a regisztrációt követően 6 hónapon belül nem vesznek részt hendi versenyen) töröljük - nekik a részvételhez új regisztrációra van szükség!

Helyszíni nevezés: nincs

ha nem regisztráltál, akkor nem rögzítjük az eredményedet, viszont egyéni futóként így is részt vehetsz a versenyen, ez esetben arra kérünk, hogy időeredményedet regisztráld honlapunkon:
http://krokodilfutas.webnode.hu/eredmenyfeltoltes/


Tombola

10:30 Tombolasorsolás a célbaérkezés után

A tombolasorsoláson minden célba érkező részt vehet, célba érkezés után a rajtszámotokat dobjátok be a sorsolási kalapba.

A tombolasorsoláshoz várjuk minden kedves futótársunk felajánlást.
A weboldal cookie-kat használ. Adatkezelési szabályzatértem