Sportnaptár Sportnaptár
Szabadics Ride – Company Challenge 2022vissza
az esemény már lejárt
2022. szeptember 24.
szombat 09:30 - 18:00

Szabadics Ride – Company Challenge 2022

Zalakaros, Magyarország38 km

A Szabadics Ride Company Challenge céges csapatverseny négy vagy öt fős céges csapatok versengésének ad teret a csodálatos Kis-Balaton természeti környezetében, 39 km távon, sík terepen. A céges csapatverseny VERSENY és HOBBY kategóriában egyaránt megszervezésre kerül, így mind a gyakorlott kerékpárosok, mint a hobbi bringások csapatban mérhetik össze erejüket.Az útvonal a korábbiakhoz képest kis mértékben változik és a korábbinál még nagyobb és exkluzívabb rajt pódiumról gördülhetnek le a csapa

 • országúti kerékpározás
  országúti kerékpározás

  Csapatverseny

  Részletek

  Csapatverseny

  Útvonal: Zalakaros, Karos Korzó kihajtás a nagyszínpadról – jobbra kanyarodás a Szőlő utcára – Park utca – Garabonc – Zalaszabar – Zalavár – Balatonmagyaród – Zalakomár – Zalakaros Thermál út – Park utca – Szőlő utca – balra kanyarodás a rajt/célterületre az új Karos Korzóra.

  Útvonal link

  Távolság
  38km
  Szint
  100m
  Start Date
  2022. szeptember 24. 9:30
  End Date
  2022. szeptember 24. 18:00
  Szintidő
  8:30

Szervező

Beszámolnivalód van?!

Ossz meg a Sportnaptár közösségével valami érdekeset

Információk

Általános információk

A Szabadics Ride Company Challenge céges csapatverseny négy vagy öt fős céges csapatok versengésének ad teret a csodálatos Kis-Balaton természeti környezetében, 39 km távon, sík terepen. A céges csapatverseny VERSENY és HOBBY kategóriában egyaránt megszervezésre kerül, így mind a gyakorlott kerékpárosok, mint a hobbi bringások csapatban mérhetik össze erejüket.Az útvonal a korábbiakhoz képest kis mértékben változik és a korábbinál még nagyobb és exkluzívabb rajt pódiumról gördülhetnek le a csapatok Zalakaros új rendezvényközpontjában.

A rendezvény rajt területe, dátuma: Zalakaros (Gyógyfürdő tér), 2022. szeptember 24. (szombat). A pontos rajtidőpontokat a nevezések lezárultával adjuk mega csapatoknak.

A rendezvény célja: magyar és külföldi cégek részére versenyzési, túrázási lehetőség biztosítása, a kerékpáros sport népszerűsítése. Azokat is várjuk, akik soha nem vettek még részt kerékpáros rendezvényen indulóként, az esemény nem profiknak szól!

Rendező: Teker Sportiroda Kft.
E-mail: info@tourdezalakaros.hu

Nevezés

A nevezési díj tartalmazza:
A nevezési csomagot támogatóinknak köszönhetően úgy állítottuk össze, hogy a csomag értéke meghaladja a nevezési díj mértékét. Azaz, ha külön kellene ezeket a tárgyakat, szolgáltatásokat megvenned, sokkal többe kerülne, mint amennyibe a nevezés kerül.

Chipes időmérést
Rajtszámot (internetes előnevezőknek névre szóló felirattal)
Kategóriák szerinti díjazást (lásd lent)
Zalakarosi Fürdő Napijegy (a karszalag egyszeri belépésre jogosít 2022.09.23-26. között a nappali rendes nyitvatartási idő alatt a Zalakarosi Fürdő fedett, strand- és élményfürdőjébe)


1 db High 5 Energy Gel
Befutófrissítő a célba érkezést követően
Orvosi ügyeletet a célban 09’00 – 18’00 között
Az eseményről készült saját fotók korlátlan felhasználási lehetőségét
Minden csapat előtt egy motoros felvezető megy
Szabadics Ride egyedi kerékpáros kulacs és bögre 4.500 Ft értékben


részvételt a csapatverseny, állófogadással egybekötött eredményhirdetésén (svédasztalos étel, ital fogyasztással) a csapat minden tagjának a Hotel Mendanban, 2022.09.24.-én 20 órától
Nevezési díjak:
Szabadics Ride – HOBBY kategória Szabadics Ride – VERSENY kategória
br. 80.000 Ft (62.992 Ft + Áfa) br 80.000 Ft (azaz 62.992 Ft + Áfa)
bruttó 80.000 Ft (azaz 62.992 Ft + Áfa), mely a szombati csapatversenyen történő részvételre jogosít
A csapat nevezése a következők szerint érvényesíthető:

Csapatonként legalább 4 vagy legfeljebb 5 fő nevezhet, a létszámot a csapat dönti el
Amely csapat legalább 2 női versenyzővel áll rajthoz, a nevezési díjból 10% kedvezményt kap.
Kérjük a csapatokat, emailben adják le a nevezésüket az info@tourdezalakaros.hu címre. Az email tárgya: Szabadics Ride nevezés legyen. Kérjük az emailben feltüntetni: csapat neve, résztvevő neve és születési évszáma, hobby vagy verseny kategóriában nevez a csapat. Az emailes nevezést követően kapcsolattartónk felveszi a csapat képviselőjével a kontaktot a nevezés számlázása ügyében.
Kategóriák/résztvevők:
A Szabadics Ride – Company Challenge Verseny és Hobby futamaira csak cégek nevezhetnek.
A Szabadics Ride – Company Challenge Verseny és Hobby futamaira a nevezési alsó korhatár: betöltött 18. életév.
Verseny kategória: a nevezés kritériuma, hogy a csapat tagjai közül minimum 3 főnek országúti kerékpárral (időfutam és triatlon kerékpár is annak számít) kell indulnia.
Hobby kategória: nem nevezhet ebbe a kategóriába az a csapat, ahol minimum 3 fő országúti kerékpárral indul. Egyéb megkötés a kerékpárra vonatkozóan nincs.
Rajtszám-/rajtcsomagátvétel helye és időpontjai:
2022.09.23. pénteken 16’00-19’00 között. Zalakaros, Gyógyfürdő tér az új látogatóközpontban
2022.09.24. szombaton 9’00-15’00 között Zalakaros, Gyógyfürdő tér az új látogatóközpontban

Program

09:30 – Az első csapat indulása a Hobby kategóriában
Verseny kategóriában 2 percenként rajtolnak a csapatok
Hobby kategóriában 1 percenként rajtolnak a csapatok
20:00: Fogadás, eredményhirdetés és díjkiosztó a Mendan Hotelben
A csapatok pontos indulási sorrendjét és indulási időpontjaikat az előnevezés lezárulta után minden csapatnak elküldjük.
Pálya információk:
Táv/szintemelkedés: 38 km / 100 m szintkülönbség
Útvonal: Zalakaros, Karos Korzó kihajtás a nagyszínpadról – jobbra kanyarodás a Szőlő utcára – Park utca – Garabonc – Zalaszabar – Zalavár – Balatonmagyaród – Zalakomár – Zalakaros Thermál út – Park utca – Szőlő utca – balra kanyarodás a rajt/célterületre az új Karos Korzóra.
Az időfutamon a csapatok a szakasz jelentős részét (hozzávetőlegesen a táv 90%-át) közúton teljesítik, forgalomban, útvonalbiztosító motoros mögött.
A futam során számítani lehet autós forgalomra, ennek megfelelően fokozottan felhívjuk az induló csapatok figyelmét a KRESZ szabályok betartására.

Befutó a Karos Korzóra:

Időmérés:
A versenyen chipes időmérést alkalmazunk. Az eredménylista elérhető lesz a rendezvényt követően a helyszínen kifüggesztve és az esemény honlapján is letölthető formátumban.
A végeredményt a csapat 4. leggyorsabb tagjának időeredménye határozza meg.


Egyéb rendelkezések:

A rendezvényen minden résztvevő a rendezők által biztosított rajtszámmal indul. A rajthelyet csak rajtszámmal lehet elfoglalni!
Indulni lehet bármilyen típusú (országúti, mountain-bike, trekking, cross, stb.) kerékpárral, kivéve fekvő kerékpár.
A rendezvényen mindenki saját felelősségére indulhat, a versenykiírás és közlekedési szabályok – KRESZ – betartása mellett.
A rendezvényen bukósisak viselése kötelező!
Az esetleges balesetekért és a versenykiírás be nem tartásából bekövetkező, ill. egészségügyi okokból bekövetkezett balesetekért és sérülésekért a rendező semmiféle felelősséget nem vállal, kártérítésre nem kötelezhető.
A rendezvényen minden résztvevő köteles a rendező által biztosított rajtszámot a felszerelésén, kerékpáron, … stb. elhelyezni.
Az útvonalváltoztatás jogát fenntartjuk!
Résztvevő elfogadja, hogy a futam útvonalát ismernie kell. A futam során minden esetben a rendezők által kitett útvonaljelző-táblákat és felfestéseket kell követnie. Amennyiben a felvezető jármű esetlegesen útvonalat téveszt, úgy rendezőség ezért nem hibáztatható és semmilyen kártérítésre nem kötelezhető.
A csapatversenyen nem indulhat 18 év alatti résztvevő.
A tombolasorsoláson csak azok vesznek részt, akik a sorsolás időpontjában részt vesznek a díjátadó ünnepségen.
A résztvevő nyilatkozata:
A rendezvényen a saját felelősségemre veszek részt.
Egészségesen és fizikailag felkészülten állok rajthoz.
Szükség esetén az orvosi vizsgálatba beleegyezem, az orvos utasításait elfogadom.
Ha a fenti okokra vagy a maraton kiírásban szereplő rendelkezések megszegésére visszavezethető vagy versenybaleset esetén bármilyen károsodás ér, illetve távolmaradásom esetén a rendezők felé követeléssel nem élek.
Hozzájárulok ahhoz, hogy a rendezvényen kép-, hang-, és filmfelvétel készülhessen rólam a rendezvény időtartama alatt.
A rendezvényen készülő film-, hang- és képanyag a rendezvény felületein, illetve egyéb kapcsolódó felületeken történő esetleges reklámcélú felhasználásában szerepelhetek, ezért ellenszolgáltatást nem kérek.
Hozzájárulok ahhoz, hogy a nevezés során megadott email címemre a MAPEI Tour de Zalakaros hírleveleit megkapjam. (Amennyiben szeretnél leiratkozni, kérjük, írj nekünk az info@tourdezalakaros.hu címre)
A nevezési díj visszatérítésére annak beérkeztét követően nincs lehetőségünk.
További információ: info@tourdezalakaros.hu
A weboldal cookie-kat használ. Adatkezelési szabályzatértem