Sportnaptár Sportnaptár
Szavanna Trail
2022. augusztus 14.
vasárnap 10:00 - 14:00

Szavanna Trail

Pákozd, Kossuth Lajos Művelődési Ház10.4 km / 22.8 km

2022. augusztus 14-én, vasárnap rendezzük meg nyolcadjára a Szavanna Trail #terepfutó versenyt, 10 és 23 kilométeres távokon. Célunk bemutatni a terepfutás szerelmeseinek a meglehetősen ritkán járt #Velencei-hegységet.

Szervező

Beszámolnivalód van?!

Ossz meg a Sportnaptár közösségével valami érdekeset

Létszámlimit

10 km: 160 fő
23 km: 190 fő

Rajtszám átvétele

Szavanna 23 – 09:00 - 09:50
Szavanna 10 – 09:50 - 10:50

Eredményhirdetés

12:30-kor a versenyközpontban.

Nevezés

NEVEZÉSI DÍJ:
Szavanna 23 – 4900 Ft/fő
Szavanna 10 – 4400 Ft/fő

Csak előnevezéssel! A helyszínen nem lesz lehetőség nevezésre.

A versenyre itt tudsz nevezni, adataidnak a regisztrációs űrlapon történő pontos megadásával. A nevezéskor készítsd elő a bankkártyádat, mivel a nevezési díjat kizárólag az OTP SimplePay bankkártyás fizetési rendszerén keresztül tudod majd befizetni.
Nevezésed csak a sikeres bankkártyás fizetés után válik érvényessé.

A Szavanna Trail-re történő regisztráció kizárólag 2022. június 6. 20:00-tól lehetséges, a létszámlimit erejéig, vagy 2022. augusztus 11. 20:00-ig.

A nevezést kizárólag email-ben (info@trailrun.hu) lehet lemondani, illetve más résztvevőnek át lehet adni 2022. augusztus 11-én, 20:00 óráig. Lemondás esetén, nevezési díjat vissza nem utalunk, de ilyen esetben a nevezés a következő két trailrun.hu verseny bármelyikére beváltható.

Díjazás

Fa-érem. Az első három leggyorsabb férfi és női teljesítőt, külön érem díjazásban részesítjük.

Egyéb információ

A környezetvédelem jegyében, a verseny során nem biztosítunk eldobható műanyag poharakat. Ha nem lesz nálad kulacs, pohár, ivózsák, akkor a frissítőponton és a célban sem tudunk neked vizet tölteni.

Kötelező felszerelés: Nincs kötelező felszerelés. Ajánlott felszerelés: személyi igazolvány, működő mobiltelefon, ivózsák, kulacs vagy pohár (tudod, a frissítőponton sem és a célban sem lesz egyszer használatos pohár)

Az időmérés vonalkóddal történik, ami a rajtszámon található. A versenyző azonosítására szolgáló rajtszámot jól látható helyen, elöl kell elhelyezni.

A Szavanna 10-en a pályán nincs frissítőpont, így javasoljuk, hogy készülj folyadékkal a hatalmas forróságra. A Szavanna 23-on a frissítőponton (10,6 km 245 m+) aszalt gyümölcsök, házi sütik, só, víz, cola. A célban (mindkét távnak): házi sütemények, zsíros kenyér, gyümölcs, aszalt gyümölcsök, víz, cola

Tilos a versenyen bármilyen állattal együtt indulni.

A versenyzők biztonsága érdekében nem ajánlott mindkét fülön a külvilág zajait tompító fülhallgatót viselni!

Az útvonal maradéktalan követését pályabírók ellenőrzik. A jelölt útról való letérés, rövidítés, szemetelés, versenytársakkal vagy a verseny szervezőivel való sportszerűtlen viselkedés, azonnali kizárást von maga után.

A verseny jelölése: fehér szalag, rajta piros felirat, fehér iránymutató tábla fekete nyíllal és rózsaszín festék (UV-ra lebomló, környezetbarát).

Zuhanyzási lehetőség a versenyközponttól 400 méterre 12:00 - 15:00 között, a Budai út 73. alatt található focipálya öltözőiben lesz.

A versenyre való nevezéssel a résztvevő elfogadja, hogy róla képek, videók készülhetnek a verseny során. Ezekkel a képekkel, videókkal a verseny rendezői rendelkeznek, azokat harmadik személy rendelkezésére bocsáthatják.

Bármely a résztvevő felkészületlenségéből, hanyagságából, könnyelműségéből származó balesetekért, károkért a rendezők nem tartoznak felelősséggel.

A rendezők fenntartják a jogot, hogy indokolt esetben előzetes figyelmeztetés nélkül módosítsák az útvonalat, ellenőrzőpontok, frissítőpontok helyét, valamint szélsőséges időjárás miatt módosítsák a rajt idejét, helyét vagy töröljék a versenyt. Amennyiben a Szavanna Trail-t a rendezőség elhalasztja, vagy nem rendezi meg (pl. vírushelyzet miatti kormányzati vagy önkormányzati tiltó rendelkezés vagy szélsőséges időjárási körülmények miatt (OMSZ Piros riasztás: Magas bekövetkezési kockázat mellett heves zivatar várható, károkozó szél vagy nagyméretű jég kíséretében)) a nevezési díj nem kerül visszautalásra. Ilyen esetben a résztvevő, nevezését a következő két trailrun.hu verseny bármelyikére beválthatja.
A weboldal cookie-kat használ. Adatkezelési szabályzatértem