Sportnaptár Sportnaptár
Városnéző futásvissza
az esemény már lejárt
2023. szeptember 21.
csütörtök 18:00 - 19:00

Városnéző futás

Szombathely, Szombathely, Városháza, 9700 Magyarország7 km

Egy városnéző közösségi futásra hívunk mindenkit a Városi Diák- és Szabadidősport Nap záró eseményeként.

A futás során felkeressük a város legszebb részeit, nevezetes épületeit, parkokat, sétányokat, közben megállunk, bevárjuk az esetlegesen lemaradókat, készítünk néhány közös fotót.
Gyere tarts velünk egy vidám hangulatú közös futásra,fedezd fel velünk a várost!

Fuss velünk Szombathely!

#Szombathely #közösségi

Szervező

Beszámolnivalód van?!

Ossz meg a Sportnaptár közösségével valami érdekeset

Részvételi feltételek

A résztvevők kijelentik, hogy az eseményen való részvételhez megfelelő fizikai állapotban vannak, a teljesítést akadályozó betegségben nem szenvednek.

Az eseményen teljes mértékben saját felelősségükre vesznek részt, az esemény előtt/alatt/után bekövetkező sérülésért, illetve anyagi kárért a rendező egyesület, a rendező- és a rendezőség által megbízott személyek/szervezetek, továbbá az esemény területe/útvonala által érintett területek tulajdonosai illetve kezelői semmilyen címen felelősséget nem vállalnak, illetve felelősségre nem vonhatóak.

A résztvevők kijelentik, hogy a KRESZ szabályait ismerik, azokat az esemény során magukra kötelező érvényűnek tartják.

Fotó, mozgókép
Az eseményen résztvevők elfogadják, hogy az eseményről készült film-, és képanyagokon valamint azok reklámcélú felhasználásában szerepelhetnek, ellenszolgáltatást ezért nem kérnek.

Vis maior
Elfogadom, hogy elháríthatatlan külső ok (időjárás, blokád, sztrájk), ami nem tervezhető és extrémnek számít, a szervező/rendező az eseményt elhalaszthatja vagy lemondhatja. Az esemény helyszínét/útvonalát, időpontját a Szervező módosíthatja.

Általános
A Szervezők fenntartják a jogot arra, hogy az esemény szellemiségének nem megfelelően viselkedő résztvevőket a rendezvényből kizárják. (pl. trágár beszéd, tiszteletlen, illetlen viselkedés, a szervezőkkel/rendezőkkel szembeni tiszteletlen viselkedés).

Linkek

Facebook
A weboldal cookie-kat használ. Adatkezelési szabályzatértem