Ahol a mozgás öröme kezdődik és soha nem végződik.
Mozogjunk együtt télen-nyáron mindig vidáman.

Ossza meg az Ön által szervezett rendezvényt, az erre vágyó és váró közösségünkkel.

Tisztelt Sportvezető!

Örömmel mutatjuk be Önnek a www.sportnaptar.hu oldalunkat, mellyel kronologikusan prezentáljuk a hazai amatőr és profi sportélet legfontosabb sporteseményeit és versenyeit.

Oldalunk tartalmát jelenleg adminisztrátorok szerkesztik publikus információk alapján.

Azonban lehetőséget biztosítunk az egyesületek, klubok és szervezőirodák számára, hogy egy rövid és gyors regisztrációt követően saját eseményeiket meghirdethessék.

Mottónk és küldetésünk is arra utal,

..hogy a folyamatosan frissülő és bővülő, változatos sporteseményekkel igyekszünk megszerettetni minél több emberrel a mozgás örömét, és lehetőséget adni számukra az eseményeken való részvételre.

Szeretné, ha sporteseménye minél több emberhez eljutna?

Mi segítünk!

Weboldalunk havi látogatószáma csaknem 10.000 fő és minden hónapban dinamikusan növekszik. Facebook rajongóink száma meghaladta az 1.200 főt, míg Instagram oldalunkon közel 500 követőt köszönthetünk.

Kb. havi
15.000 OLVASÓ

Több, mint
1.600 KÖVETŐ

Közel
500 KÖVETŐ

Miért jó döntés sporteseményeit a sportnaptar.hu-n rögzítenie?

Kérdése van?

Amennyiben már megtalálhatóak az Ön által vezetett szervezet profilja és nyilvános sporteseményei a rendszerünkben, és szeretné azokat önállóan kezelni, vagy továbbra is igényli adminisztrátori segítségünket, esetleg kiemelt megjelenést igényelne, kérjük, keressen minket bizalommal a további lehetőségek egyeztetése érdekében:

A weboldal cookie-kat használ. Adatkezelési szabályzatértem