Sportnaptár Sportnaptár
FLECHE HUNGARY 2024vissza
az esemény már lejárt
2024. április 05. péntek 17:00
2024. április 06. szombat 17:00

FLECHE HUNGARY 2024

Eger - Szépasszonyvölgy360 km

A Flèche Hungary egy speciális túra, ahol minimum 3, maximum 5 fős csapatoknak kell 24 óra alatt minimum 360 kilométert kerékpároznia.

Szervező

Beszámolnivalód van?!

Ossz meg a Sportnaptár közösségével valami érdekeset

A túráról

A Flèche Hungary egy speciális túra, ahol minimum 3, maximum 5 fős csapatoknak kell 24 óra alatt minimum 360 kilométert kerékpároznia.

Flèche Vélocio-t először 1947-ben rendeztek a franciaországi Provanceban, majd az évek során egy húsvéti kerékpáros rallyvá nőtte ki magát. Célja, hogy a randonneurök közösen kerekezzenek egy kitűzött célért, együtt szerezzenek élményeket, mélyítsék el a randonneur szellemiséget, és hogy összekovácsolja a randonneur közösséget, mindezt úgy, hogy 24 óra alatt a lehető legnagyobb távolságot tegyék meg (de minimum 360 km-t) Hallgatva a nemzetközi igényekre az ACP lehetővé tette, hogy ne csak Franciaországban lehessen Flèchen részt venni, így létrehozták a Flèche Nationales, így már a világ számos országában van lehetőségünk ilyen eseményen részt venni. Felejthetetlen élmény, ami nem maradhat ki egy Randonneur életéből, annál is inkább mert a Randonneur 5000 és Randonneur 10000 cím megszerzéséhez elengedhetetlen a Flèchen való részvétel.

A túra adatai

Szervező: Randonneurs Hungary - Kuzler Béla

Össztáv: min 360Km

Szintidő: 24 óra

Cél: Eger - Szépasszonyvölgy

A rajt időpontja: 2024.04.05. 17 óra (péntek)

Nevezési határidő: 2024.04.01. A nevezési határidő lejárta után semmilyen formában nem áll módunkban nevezést elfogadni!

Nevezési díj: 8500 Ft / Fő

A nevezési díjat banki átutalással lehet fizetni.

Helyszínen történő fizetésre nincs lehetőség.

A nevezés a nevezési díj befizetésével válik véglegessé.

Nevezés regisztrációhoz kötött.

További információk

Figyelem!: Nevezni nem egyénileg kell, hanem csapatként. Szervezd meg a csapatod, válasszatok csapatkapitányt, majd a nevezési lapot (innen letölthető) kitöltve küldjétek el a randonneurshungary@gmail.com e-mail címre.

Bármilyen kérdéssel kapcsolatban a csapatkapitányok a randonneurshungary@gmail.com emailcímre írhatnak.

A Fléchenek kicsit más a menetrendje mint egy hagyományos BRM-nek, a pontos szabályokról itt tudsztájékozódni: 
https://www.brmhungary.hu/up_image/t%C3%BAr%C3%A1k%202018/Fl%C3%A9che/Fl%C3%A8che%20Hungary.pdf

A részvétel feltételei:

A túra teljesítésére csak a meghirdetett időpontban van lehetőség.
A nevezési díj tartalmazza: Oklevél (sikeres teljesítés esetén), túrakártya, a Randonneurs Hungary emlékérme, a célban meleg vacsora
A túra önellátó jellegű ezért a túrán való részvétel elengedhetetlen feltétele hogy a résztvevő rendelkezzen a teljesítéshez szükséges állóképességgel, erőléttel. Valamint kerékpárja műszaki állapota megfelelő legyen a túra teljesítéséhez. A túra nevezési díja frissítést nem tartalmaz, arról a résztvevőnek kell gondoskondia.
Fejvédő, első és hátsó lámpa, a KRESZnek megfelelő szabályok szerint fényvisszaverő mellény használata kötelező!
A túrát minden időjárási körülmények között megrendezzük, kivéve ha a kedvezőtlen időjárás már veszélyezteti a túrázók biztonságos, balesetmentes közlekedését. Ebben az esetben a túra az oldalon meghirdetett új időpontban kerül megrendezésre.
A túrán Magyarország autós térképe a mérvadó.
A túra nem verseny, nem lezárt útvonalon halad, mindenki saját felelősségére vesz részt rajta. A KRESZ szabályainak betartása kötelező! A szervező semmilyen felelősséget nem vállal a túra során bekövetkező esetleges balesetért, vele szemben semmilyen anyagi vagy egyéb jellegű kártérítési igény nem fogalmazható meg.
A nevezés lemondása a nevezési határidőig lehetséges. Ebben az esetben a nevezési díj visszaigényelhető, vagy egy következő túrára átvihető. Minden más esetben a nevezési díj visszaigénylésére nincs lehetőség.
A túrán résztvevők a nevezéssel elfogadják, hogy követik a szervezők által előre kijelölt útvonalat.
A weboldal cookie-kat használ. Adatkezelési szabályzatértem