Sportnaptár Sportnaptár

Rólunk

Miért hoztuk létre a sportnaptár oldalt és ezzel együtt egy növekvő, aktív közösséget?

Mert szeretnénk, ha minél többen mozognának, sportolnának és ehhez szükségét éreztünk, hogy biztosítsunk egy olyan oldalt, ahol ezek a lehetőségek egy olyan központi helyen elérhetők, ahol idősorrendben bemutatjuk a hazai amatőr és profi sportélet eseményeit, így egyre több sportot szerető ember tud csatlakozni.

Korábban mi is szerveztünk sporteseményeket, így megfelelő tapasztalatokkal rendelkezünk, hogy mi szükséges egy sikeres esemény lebonyolításához. Úgy döntöttünk, hogy eljött az ideje, hogy a szervezőknek is támogatást adjunk, így könnyedén tudják ők is hirdetni a saját eseményeiket a sportnaptár oldalán keresztül. Így egy esemény szervezéséhez mindent készen kapnak, az esemény információjának publikálásától, az árazás, nevezés, számlázás, fizetés, rajtszámkiosztás és még sok más egyéb területen támogatva őket.

Fontosnak tartjuk kiemelni, hogy ez egy olyan oldal, amit nonprofit keretek között üzemeltetünk és az eddigi fejlesztéseket sem finanszírozta külsős szervezet. Szeretjük ezt hangsúlyozni, hiszen a sportnaptar.hu megalapítása abszolút a nagyközönségnek jött létre, hogy minél több embert inspirálni tudjunk a mozgásra és az egészséges életmódra.

A mottónk már több mint egy éve egy és ugyanaz: Sportnaptár, mindig mozgásban tartunk!

A folyamatosan bővülő, megújuló sportágakkal és változatos eseményekkel igyekszünk megszerettetni az emberekkel a mozgás örömét!

Nézz szét az oldalunkon és nevezz be te is a számodra szimpatikus eseményekre vagy szervezőként, egyesületként, baráti társaságként hozd létre eseményedet, edzésedet!

Várunk sok szeretettel,

A Sportnaptár csapata

A weboldal cookie-kat használ. Adatkezelési szabályzatértem