Sportnaptár Sportnaptár
KLND GRAVEL - Etyeki Bringás Kaland
az esemény már lejárt
2022. május 14.
szombat 06:30 - 19:00

KLND GRAVEL - Etyeki Bringás Kaland

Etyek, Ötház u. 2, 2091 Hungary120 km / 80 km

A KLND Gravel sorozat első állomásaként Etyekre érkezünk. “Pannónia Szívében” igazi vadregényes murvás utakra, szőlőültetvényekre számíthattok. Utunk a Velencei hegység és a Vértes lábánál is elhalad majd ezzel biztosítva a pompás kilátásokat is.


Társszervezőnk a Superior MTB Team, akikkel közös rajt/cél helyszínen hozunk nektek felejthetetlen és profi színvonalat. Az ő eseményük is itt fog zajlani, amitől a gravel pálya eltérő lesz, és a rajtok/időpontok is mások lesznek. 

Szervező

  • 9800 Vasvár Bendefy László utca 14

Beszámolnivalód van?!

Ossz meg a Sportnaptár közösségével valami érdekeset

Nevezés

A gravel sorozat eseményeire az alábbi opciókban lehet nevezni:

Egy eseményre érvényes nevezési díj rajtcsomaggal: Hosszú táv: 12.900 Ft // Rövid táv: 8.900 Ft

Egy eseményre érvényes nevezési díj rajtcsomag nélkül*: Hosszú táv: 10.900 Ft // Rövid táv: 6.900 FtA teljes sorozatra érvényes nevezési díj rajtcsomaggal: Hosszú táv: 38.900 Ft // Rövid táv: 28.900 Ft

A teljes sorozatra érvényes nevezési díj rajtcsomag nélkül*: Hosszú táv: 30.900 Ft // Rövid táv: 20.900 Ft

A Kalandbringás Sportegyesület (Bikepacking Hungary) klubtagjainak 30% kedvezményt biztosítunk minden eseményünk egyéni nevezési díjából. Részletekért látogassatok el honlapjukra.

A Gravel sorozat összes állomásán a nevezési díj egységesen tartalmaz:

-Egy óriási bringás kalandot átgondolt, kidolgozott útvonalon
-Eseményt megelőző napon pálya bejárás lehetőségét
-Forgalmas csomópontokon pálya biztosítást
-A terepen jelölt és GPX formában kiküldött útvonalat
-Rajtszámot
-Időmérést
-Orvosi biztosítást
-Hosszú távon 2, rövid távon 1 frissítőpontot (Figyelem! csak saját kulacsba adunk italt, eldobható műanyagot egyáltalán nem használunk)
-Média közvetítést
-Egy befutó frissítőt (ital és snack)
-Bringamosót a célban
-Letölthető, digitális oklevelet a sikeres teljesítőknek

Rajtcsomagos nevezés:

A rajtcsomagos nevezés a fentieken kívül tartalmazza a szponzoraink által felajánlott ajándékokat, illetve az adott fordulóra a sikeres teljesítőknek készített egyedi tárgyi ajándékot (pl. póló, sapka, kulacs, csősál, matrica szett, érem, stb.)
Rajtcsomag nélküli nevezés:

*Tudjuk, hogy sokan már rengeteg pólót, érmet halmoztatok fel különböző versenyekről, és a miénk csak a sokadik lenne a sorban. Ezért ajánlunk minimalista, rajtcsomag nélküli nevezési lehetőséget. A rajtcsomag nélküli nevezés csak a felsorolásban találhatókat tartalmazza, szponzor felajánlást illetve a teljesítőknek járó tárgyi ajándékokat nem.

További információk

A pálya legalább 70%-ban terepen fog haladni. A tájegységre jellemzően ennek nagy része kavicsos/szórt út lesz amit kombinálunk mezőgazdasági földutakkal/szekérutakkal és alacsony forgalmú burkolt útakkal.


2022.05.13. – Egész nap – Pályabejárás – a pálya táblázás és biztosító bejárás miatt szervezőkkel közösen vagy önállóan lehetőség lesz bejárni a pályát és annak részeit

2022.05.14. – 06.30-10.30 – Regisztráció, rajtszám átvétel

2022.05.14. – 08.30 – Hosszú táv rajt

2022.05.14. – 11.00 – Rövid táv rajt

2022.05.14. – 14.30-tól – Eredményhirdetések

A rajt/cél központban egész nap kiállítókkal, szolgáltatókkal várjuk a szurkolókat akik Etyekről akár más programokat/kirándulásokat is tehetnek és összeköthetik programjaikat a szurkolással.

Linkek

Weboldal
A weboldal cookie-kat használ. Adatkezelési szabályzatértem