Sportnaptár Sportnaptár
Spartathlon Szimpátiafutás 2022vissza
az esemény már lejárt
2022. szeptember 30. péntek 06:00
2022. október 01. szombat 18:00

Spartathlon Szimpátiafutás 2022

Szombathely, Csónakázó tó246 km

Szeptember 30-án reggel Athénból elrajtol a #Spartathlon mezőnye, köztük Bazs Tibor, Horváth Péter, Szilágyi Gyula és a magyar Spartathlon csapat tagjai, hogy 246 km megtétele után Spártába érjenek Leonidász király szobrához.

Mi pedig velük együtt elrajtolunk a szombathelyi Csónakázó tó partján, hogy a verseny 36 órájában egymást váltva fussunk.

Várunk mindenkit aki futna akár nappal, akár éjjel, napsütésben vagy akár esőben is.

Küldjük közösen az energiát minden versenyzőnek.

#Szombathely

Szervező

Beszámolnivalód van?!

Ossz meg a Sportnaptár közösségével valami érdekeset

A programról

Futhatsz többször is vagy akár egyben több órát. Egy időben futhatsz barátokkal ismerősökkel is, a lényeg, hogy a 36 órában mindig legyen legalább egy futó a Csónakázó tó körül.

Az alábbi linken megnyitható táblázatba kérjük írd be, mikor futnál:
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1CukCX5PlXFZqUpGBLBtNxsptIlOqzHapPVgstVMck-o/edit?fbclid=IwAR3PQcuzJaB0z6YCzWq9SVd0PgJ4EUx6mb2WtS_ml3DQLyh64OHNH_9dDJ8#gid=0

Részvételi feltételek

A résztvevők kijelentik, hogy az eseményen való részvételhez megfelelő fizikai állapotban vannak, a teljesítést akadályozó betegségben nem szenvednek.

Az eseményen teljes mértékben saját felelősségükre vesznek részt, az esemény előtt/alatt/után bekövetkező sérülésért, illetve anyagi kárért a rendező egyesület, a rendező- és a rendezőség által megbízott személyek/szervezetek, továbbá az esemény területe/útvonala által érintett területek tulajdonosai illetve kezelői semmilyen címen felelősséget nem vállalnak, illetve felelősségre nem vonhatóak.

A résztvevők kijelentik, hogy a KRESZ szabályait ismerik, azokat az esemény során magukra kötelező érvényűnek tartják.

Fotó, mozgókép
Az eseményen résztvevők elfogadják, hogy az eseményről készült film-, és képanyagokon valamint azok reklámcélú felhasználásában szerepelhetnek, ellenszolgáltatást ezért nem kérnek.

Vis maior
Elfogadom, hogy elháríthatatlan külső ok (időjárás, blokád, sztrájk), ami nem tervezhető és extrémnek számít, a szervező/rendező az eseményt elhalaszthatja vagy lemondhatja. Az esemény helyszínét/útvonalát, időpontját a Szervező módosíthatja.

Általános
A Szervezők fenntartják a jogot arra, hogy az esemény szellemiségének nem megfelelően viselkedő résztvevőket a rendezvényből kizárják. (pl. trágár beszéd, tiszteletlen, illetlen viselkedés, a szervezőkkel/rendezőkkel szembeni tiszteletlen viselkedés)

Linkek

Facebook
A weboldal cookie-kat használ. Adatkezelési szabályzatértem