Sportnaptár Sportnaptár
Tenisz dzsembori – Gubacsi TKvissza
az esemény már lejárt
2023. október 08.
vasárnap 10:00 - 16:00

Tenisz dzsembori – Gubacsi TK

Gubacsi Zsófi TENISZ KLUB SE, 2220 Vecsés Üllői u. 841.

Társasági verseny teniszezni tanuló felnőtteknek és az amatőr felnőtt mezőnybe feltörekvő fiataloknak!
Szeretettel várjuk programunkra azokat a játékosokat, akik rendszeresen teniszeznek, fejlesztik tudásukat, de nem jutottak még olyan szintre, hogy a komoly pénzdíjas amatőr versenyeken elindulhassanak. A program célja, hogy a résztvevők hasonló tudású teniszpartnerekkel találkozzanak, és barátságos légkörben, tudásszintjüknek megfelelő ellenfelek között belekóstoljanak a versenyzés élményébe. 

Szervező

Beszámolnivalód van?!

Ossz meg a Sportnaptár közösségével valami érdekeset

Információk

Társasági verseny teniszezni tanuló felnőtteknek és az amatőr felnőtt mezőnybe feltörekvő fiataloknak!

Szeretettel várjuk programunkra azokat a játékosokat, akik rendszeresen teniszeznek, fejlesztik tudásukat, de nem jutottak még olyan szintre, hogy a komoly pénzdíjas amatőr versenyeken elindulhassanak. A program célja, hogy a résztvevők hasonló tudású teniszpartnerekkel találkozzanak, és barátságos légkörben, tudásszintjüknek megfelelő ellenfelek között belekóstoljanak a versenyzés élményébe. Szívesen látjuk azokat a fiatalokat is, akiknek megérett a tudásuk arra, hogy kipróbálják magukat a felnőtt mezőnyben.

Lebonyolítás: a nevezéskor leadott tudásszint szerint 4 fős csoportokra osztjuk a mezőnyt, és a csoporton belül mindenkivel játszani kell egy meccset 6 nyert gémig, NO AD szabállyal. Eredményhirdetés csoportonként. A versenyt 4 pályán bonyolítjuk le, egy csoport kb. 3-4 óra alatt megy le. Attól függően, hogy ki melyik csoportba kerül, lesz aki korábban kezd és korábban végez, és lesz aki később kezd, később végez.

Pályák száma: 4 db salak pálya

Ajánlott tudásszint: 9-4 (a TENISZVETÉLKEDŐ.HU TUDÁSSZINT TÁBLÁZATA SZERINT )

Díjazás: csoport győzteseknek kupa

Részvételi díj: 7.000,- Ft/fő, melyet a versenyen érkezéskor kell kifizetni készpénzben.

Jelentkezési határidő: 2023. 10.03 kedd. Ha marad hely a későbbi jelentkezéseket is elfogadjuk. Maximum 24 nevezést fogadunk el.

Jelentkezés: a http://teniszvetelkedo.hu/tenisz-dzsembori-gubacsi-tk oldalon. A jelentkezéskor a megjegyzésbe írdd be a tudásszintedet a teniszvetelkedo.hu TUDÁSSZINT TÁBLÁZATA alapján. Ha nem kapsz egy automatikus rendszerüzenetet emailben, akkor nem kaptuk meg a nevezésed, érdeklődj telefonon.

Lemondási határidő: 2023. október 6 péntek 16.00 óra. A lemondási határidő után lemondott részvétel esetén lemondási díjat kell fizetni, mely a nevezési díj 50%-a. A lemondási díj fedezi a már vissza nem mondható költségeinket, erről díjbekérőt küldünk emailben. A nevezés átruházható.

Kérdés esetén itt érdeklődj: Toronyi Dominika 0630 7888 954

Rendező: Gubacsi TK

Versenyszabályzat: HTTP://TENISZVETELKEDO.HU/FELNOTTVERSENY-SZABALYZAT/
A weboldal cookie-kat használ. Adatkezelési szabályzatértem