Sportnaptár Sportnaptár
WTF BRZSNY
2021. április 25.
vasárnap 10:00 - 15:00

WTF BRZSNY

Szokolya-Királyrét, 3., 2626 Magyarország13 km / 23 km / 11.5 km / 22 km

TEREP VAGY ASZFALT? VÁLASSZ! 
A WTF (Way to The Forest) futóversenyeken a környezet adott: az erdő. Te döntöd el, hogy a versenyt aszfalton vagy turistaúton szeretnéd teljesíteni. Lehetsz városi futó, kezdő terepes vagy rutinos zerge, ezen a versenyen megtalálod, amiért jössz: gyönyörű környezet és egy szintes, erőt próbáló verseny.
#zöld #madárcsicsergés #rajt #adrenalin #cél #habzsidőzsi

Szervező

  • +36 20 460 5191

    info@runaway.hu

    1211 Budapest II. RÁKÓCZI FERENC ÚT 30.

Beszámolnivalód van?!

Ossz meg a Sportnaptár közösségével valami érdekeset

NEVEZÉS

Kedvezményes előnevezés 2020. december 09. 18:00-tól december 11. 24:00-ig 6.990,-

Normál nevezés 2020. december 12-től 8.990,-

Emelt díjas nevezés 2021. március 28-tól 9.990,- (már csak fehér pólóval, vagy póló nélküli "zöld nevezéssel").

A nevezési díjat átutalással aRUNaway Sportszervező Kft. - Gránit Bank: 12100011 – 17731126 számlárafizesd be, a nevezést követő 48 órán belül. Az utalásban megjegyzésként tüntesd fel a neved. Az összeg beérkezése után kapod a számlát és a kerülsz fel a rajtlistára. Amennyiben a nevezésedhez nem tartozik utalás, úgy azt töröljük.
Nevezés lemondására 03.28-igvan lehetőség, utána a gyártás elindulása miatt már nincs. A rajtcsomag nem finisher csomag, így akkor is átveheted (vagy meghatalmazott átveheti helyetted), ha a versenyen nem veszel részt.

Nevezés lemondása csak emailben, az info@runaway.hu címen lehetséges, 2021. március 28-ig. Nevezési díjadból 50%-ot fizetünk vissza, vagy bármely 2 instant körünkre beválthatod.

Előnevezettek csak 1 instant körre válthatnak. Nevezés átadására nincs lehetőség.

A chipletét 1.000,- melyet a rajtcsomag átvételekor kell megfizetned, és verseny végén visszaadunk, VAGY felajánlhatod jótékony célra is. Amennyiben verseny után nem jössz oda visszakérni a letétet a versenyközpont nyitva tartási idejében, úgy azt részedről automatikusan felajánlásnak vesszük.

Kötelező felszerelés

A rajtcsomag átvételének és a versenyen való indulásnak a feltétele:
- személyi igazolvány
- legalább fél literes ivózsák VAGY pohár/üveg/bármi, amiből frissítést tudsz felvenni
- működő mobiltelefon

Ezeket az útvonalon bárhol ellenőrizhetjük, hiányuk kizárást von maga után.

Frissítés

Minden távon minimum 1 frissítőpont:
ASZFALT M táv: 5,7 km-nél, féltávon.
ASZFALT L TÁV: 5,7 km-nél, valamint 11 km-nél Nagy-Hideg-hegyen és 16 km-nél.
TEREP M TÁV: 6 km-nél a Foltán keresztnél.
TEREP L TÁV: 6 km-nél a Foltán keresztnél, valamint 13,5 km-nél, a Nagy-Hideg-hegyen.

Hiszünk a frissítés minőségének a fontosságában, ezért nálunk minden távon víz, <i:am> mineral + energy drink hipotóniás ital, <i:am> sótabletta, banán, kekszek, ropi, nápolyi és Coca-Cola áll rendelkezésedre. Mivel a kezdetektől minden eseményünk ZÖLD rendezvény, így poharat magadnak kell hoznod, minden egyéb eszközből újrahasznosíthatót használunk.

A célban meglepetés frissítéssel várunk ;)

Rajtcsomag

Rajtcsomagod átveheted a verseny napján a versenyközpontban, legkésőbb egy órával a futamod indulása előtt, személyi igazolvány bemutatásával, vagy a facebookon kiírtegyéb helyen, a facebook oldalon megadott helyek bármelyikén, amennyiben ezt előzetesen egyezteted az info@runaway.hu címen.

- névre szóló, több színből választható technikai futópóló a 42k.hu-tól

- egyedi érem
- ingyenes eseményfotók
- rajtszám, időmérő chippel
- Időmérés 
- minden távon frissítőpont (távtól függően 1-3 pont)
- a célban meglepetés frissítés itiner
- csomagmegőrzés
- elsősegélyhely a versenyközpontban
- útvonal engedély és útvonalbiztosítás

Egyéb hasznos

Helyszín
Királyrét (Szokolya), központi parkoló 47.894912, 18.978061 Budapesttől 50 percre. A versenyközpontba a facebookon telekocsit szervezünk, figyeld az eseményinformációit!

Versenyközpont
A versenyközpont nyitvatartása 2021.04.25. vasárnap, 08:00-15:00, eredményhirdetés várhatóan 12:00 - 14:00, a távok és a beérkezések függvényében. A versenyközpontban is lesz lehetőség a rajtcsomag átvételére.

Dobogósok

Az első három helyezettet minden távon, nemenként, egyedi trófeával díjazzuk. Ennek feltétele, a verseny tisztaságának megőrzése érdekében, hogy teljesítésükről tracket tudnak bemutatni, amit tetszőleges erre alkalmas eszközzel rögzítettek (telefonos futó app is megfelelő). Ennek hiányában az utána következők eredményét sorolhatjuk előre.

WC, öltöző, csomagmegőrzés
A versenyközpontban mobilwc-ket, öltözősátrat és csomagmegőrzést biztosítunk.

Szabályok, korlátozások, információk

Rajtszám viselése a teljes távon kötelező, jól láthatóan, elöl.
18 év alatt csak szülői engedéllyel, 10 év alatt pedig csak szülői felügyelettel indulhat futó.
A versenyen nem indulhat érvényes doppingeltiltás alatt álló futó.
Nem indulhat a versenyen az, akit a szervezők bármilyen okból eltiltanak a RUNaway versenyeken indulástól.
Azonnali kizárással jár a szemetelés, a tiszteletlen, futóhoz nem méltó, sportszerűtlen viselkedés, az útvonal jelentős levágása.
Minden indulóról igyekszünk jó képeket készíteni, ezt a képanyagot a jövőben bármikor felhasználhatjuk, az indulók ezen képmások minden jogáról lemondanak.
A szervezők semmilyen, nem általuk elkövetett, vagy más hanyagságából bekövetkező balesetért, kárért nem vállalnak felelősséget. Az indulók a nevezési díj befizetésével vállalják, hogy a versenyre minden elvárható szempontból felkészülten érkeznek, az útvonalon saját magukért felelősek.
Ha a versenyt bármely okból nem tudjuk megtartani a kitűzött napon, akkor azt egy új időpontban (esőnap) tartjuk meg, ilyen esetben nevezési díjat nem utalunk vissza.
Amennyiben a versenyt a szervezőkön kívülálló okok miatt (vis major pl.: COVID korlátozások) nem tudjuk hagyományosan futóversenyként megrendezni, úgy nevezési díj nem jár vissza, hanem lehetőséget biztosítunk, a helyszínen egyéb módon teljesíteni a távokat.
A szervezők fenntartják maguknak a jogot, hogy külön értesítés nélkül változtassanak az útvonalakon, távokon, időpontokon, a versenykiíráson.​

Minden egyéb kérdésben, vitás esetben a versenyigazgató egy személyben jogosult dönteni, melyet minden induló magára nézve kötelezően elfogad.

A weboldal cookie-kat használ. Adatkezelési szabályzatértem