Sportnaptár Sportnaptár
A Körvissza
Instant

A Kör

Szokolya, Királyrét, 2624 Magyarország152 km

Csanya & Donrazzino ötlete alapján született meg A Kör. Az alapgondolat az volt, hogy alkossunk egy nehezen teljesíthető kört, olyat, mint a Nolan14. Az első útvonalterv a Pilis és Visegrádi-hegységben készült, de túl sok lakott területet érintett. Ez nem tetszett, ezért elkezdtünk egy börzsönyi útvonalban gondolkodni. Mindkettőnk kedvenc hegysége, gyakorlatilag a teljes útvonalat ismerjük… részleteiben. A kezdeti 100 km csak nőtt és nőtt, ahogy pakoltuk bele a szebbnél szebb részeket.

Szervező

Beszámolnivalód van?!

Ossz meg a Sportnaptár közösségével valami érdekeset

Szabályok

1. Minimum 10 nappal előre kell jelezned/jeleznetek a próbálkozási szándékod/szándékotok az info@terepfutas.hu email címre (ebben a formátumban: név – páros esetén nevek/év/hónap/nap/rajt óra-perc, próbázás típusa: segítséggel/segítség nélkül/depózással). Egy naptári évben két alkalommal lehet a próbálkozási szándékot bejelenteni.

2. A jelentkezés feltétele legalább egy, három évnél nem régebbi kvalifikációs verseny (kvalifikációs versenylista a lap alján), vagy a Kör három évnél nem régebbi teljesítése. Páros nevezés esetén a feltételt mindkét indulónak teljesítenie kell. A covid járvány miatt ideiglenesen megváltoztattuk a Kör jelentkezési szabályát, így az eddigi 2 évnél nem régebbi kvalifikációs verseny, vagy Kör teljesítés helyett, 3 évnél nem régebbi kvalifikációs verseny, vagy Kör teljesítés szükséges a jelentkezéshez.

3. A Körön egy időben csak egy próbálkozó (egyéni vagy páros) tartózkodhat.

4. A teljes útvonalat be kell járni, az óramutató járásának megfelelő irányban, 30 órán belül.

5. A Kör kizárólag gyalogosan teljesíthető. Semmilyen járművet nem lehet igénybe venni útközben.

6. A Kör egyénileg vagy párosban teljesíthető.

7. Páros próbázás esetén, ha a páros egyik felének nem sikerül a teljesítés, akkor a páros sikertelenként kerül a listára (egyéni teljesítés ebben az esetben nincs).

8. A Terepfutás.hu által biztosított nyomkövető használata kötelező! A mért trackkel bizonyítod majd, hogy bejártad a Kört! A nyomkövető által itt láthatják az érdeklődők merre jársz.

9. Tilos az iramfutó társ segítsége. Nem állhat be egy friss, pihent futó egy szakaszra melléd.

10. Support használata megengedett. Bárhol, bárki frissíthet téged. Természetesen ebben az esetben a “segítséggel” bejegyzés szerepel majd a táblázatban. Ha előre kiviszel magadnak az útvonalra élelmiszert/felszerelést, akkor a “depózással” címke fog szerepelni a táblázatban.

11. Bárminemű csalás a Terepfutás.hu által szervezett versenyekről és a Körről való örökös kizárást vonja maga után.

Díjazás

1. Minden teljesítő egyedi, kovácsolt érmet kap.

2. Bérletek.
2/1. A mindenkori leggyorsabb teljesítő/páros (míg ő van a lista élén), díjmentesen indulhat a Terepfutás.hu bármelyik rendezvényén. A bérlet nem átruházható. Amennyiben a teljesítő lekerül a lista éléről, egy 10 alkalmas bérletet kap, mellyel díjmentesen indulhat a Terepfutás.hu bármelyik rendezvényén. A bérlet a lekerülés napjától számítva két évig érvényes, egyszer kapható és nem átruházható. Amennyiben a teljesítő ismét a lista élére kerül, a mindenkori leggyorsabb teljesítőnek járó bérletet kapja, azaz míg ő van a lista élén díjmentesen indulhat a Terepfutás.hu bármelyik rendezvényén.

2/2. Az a teljesítő/páros aki bekerül a Top 10-be, egy 10 alkalmas bérletet kap, mellyel díjmentesen indulhat a Terepfutás.hu bármelyik rendezvényén. A bérlet, a teljesítés napjától számítva két évig érvényes, egyszer kapható (második teljesítésre 5 alkalmas bérlet jár) és nem átruházható.

2/3. Az a teljesítő/páros aki időeredményével nem került be a Top 10-be, egy 5 alkalmas bérletet kap, mellyel díjmentesen indulhat a Terepfutás.hu bármelyik rendezvényén. A bérlet, a teljesítés napjától számítva egy évig érvényes, kétszer kapható ( harmadik teljesítésre már nem jár bérlet) és nem átruházható.
A weboldal cookie-kat használ. Adatkezelési szabályzatértem