Sportnaptár Sportnaptár

A Rabócsi Ringről

Huszonöt évvel ezelőtt idősebb Rabócsi Tibornak volt egy álma: egy olyan komplexumot akart létrehozni, amely a térségben egyedülálló módon szolgálja ki a technikai sportok rajongóit.

A RabócsiRing ma Közép-Európa egyetlen olyan sportkomplexuma, ahol négy szakág – autó, motor, gokart, drift – működik egymás mellett párhuzamosan.

Az igényes és színvonalas szolgáltatások, a színes rendezvénysorozatok kínálnak évről-évre kultúrált szórakoztatást és egyfajta garanciát az ország és a régió technikai-sport szerelmeseinek. A folyamatos fejlődésnek köszönhetően 2007-től már éjszakai villanyfényes futamokban is gyönyörködhetnek a Rallycross, a Drift, a technikai sportok kedvelői.

A versenyekre és az azt követő programokra nem ritkán 10 000 néző kíváncsi (VIP futamok, színésznőkkel, újságírókkal és politikusokkal, légi bemutatók, ejtőernyős ugrások, szórakoztató zenei programok, tűzijáték). A kísérő rendezvények, show-elemek olyan embereket is kicsalnak a pályára, akik csak érintőlegesen kapcsolódnak az autóversenyzéshez, s talán itt szeretik meg a benzingőz által keltett szórakozást.

Hamarosan mégtöbbet megtudhattok pályáról és az egész eseményről induló weboldalunkról.

2020.09.18 - Race Of Rabócsiring
RabócsiRing Máriapócs

#futóverseny#5km#10km#Félmaraton#kerékpárverseny#villanyfényesfutam#kkb#vinibike#tekeregj#rabocsiringKevesebb jelenjen meg

Szólj hozzá Te is!

A weboldal cookie-kat használ. Adatkezelési szabályzatértem