Sportnaptár Sportnaptár

HEADBAND nyereményjáték

INSTAGRAM NYEREMÉNYJÁTÉK (2022.08.09. - 2022.09.23.) SZABÁLYZAT

1.A játék elnevezése, a játék meghatározása:
HEADBAND nyereményjáték

A játék meghatározása: A Sportnaptar.hu oldal üzemeltetője (Infoscoope Kft, székh.: 1116. Budapest Dália utca 13. adósz.: 12796539-2-43  nyereményjátékot hirdet. Ennek kapcsán vállalja, hogy a www.instagram.com címen elérhető közösségi portálon Sportnaptar.hu (@sportnaptar.hu) játékot hirdet és a szabályzat szerint jár el a játék időtartalma alatt.

A játék feltétele:

Instagramon a Szervező által megosztott, a nyereményjátékra felhívó képet kedvelik ("like"), a feltételekben meghatározott módon kommentet írnak a kép alá, valamint bekövetik a Szervező Instagram oldalát (@sportnaptar.hu).

A játékban részt vevők közül 1 darab véletlenszerűen kisorsolt játékos részesül nyereményben.

A játékhoz az Instagramnak nincs köze, a Játékkal kapcsolatban semmilyen felelősséggel nem tartozik. Az Instagram a játékot nem szponzorálja, támogatja, felügyeli, illetve más módon sincs kapcsolatban a játékkal.

2.A nyereményjátékban való részvétel személyi feltételei:

A nyereményjátékban minden magyarországi lakcímmel rendelkező természetes személy részt vehet, kivétel a játékot szervező cég alkalmazottai és hozzátartozóik. A nyereményjátékban részt vevők jelen Játékszabályzatban meghatározott feltételeket és szabályokat magukra nézve kötelezőnek fogadják el.

3.A játék időtartama:

A játék 2022.08.09 napján, a poszt kikerülésének időpontjában kezdődik és 2022.08.23-ig tart.

4.A nyereményjátékban való részvétel tárgyi feltételei:

A játékban minden olyan, a 2. pontban említett személy (továbbiakban: Játékos) részt vehet, aki rendelkezik saját Instagram felhasználói fiókkal, amennyiben személye annak alapján azonosítható. A Szervező nem vállal felelősséget a névazonosság, vagy a nyertesek azonosításának bármely egyéb hibájából eredő következményekért. A nyereményjáték a résztvevők számára ingyenes és semmilyen vásárlási kötelezettséggel nem jár.

5.A játékra való jelentkezés módja: 

A játékban való részvételre irányuló, kifejezett ráutaló magatartással történő jelentkezésnek minősül, ha a Játékos a nyeremény megszerzésének céljából az 1. pontban meghatározott szerint cselekeszik. Más jelentkezési módot a Szervező nem fogad el.
6.Nyeremény

A résztvevő személyek között kisorsolásra kerül: 1 darab HEADBAND. 

A fent részletezett nyeremények készpénzre nem átválthatóak, másra át nem ruházhatóak!


7.A sorsolás ideje és a nyertesek értesítése

A sorsolás és a Nyertes kiértesítése 2022. augusztus 23 –ig megtörténik. A Nyerteseket az Instagramon keresztül a játékra irányuló képek alatt kommentben értesítjük és üzenetet is küldünk nekik. A nyeremény átvételi lehetőségét a Nyertessel a kapcsolatfelvétel után egyeztetjük.

8.A nyeremény átvételének feltételei

A Szervező nem vállal felelősséget azért, ha a Nyertes nem reagál az értesítő üzenetre 72 órán belül és így elesik a nyereménytől. A játékban részt vevők hozzájárulnak ahhoz, hogy a sportnaptar.hu oldal a hivatalos Instagram oldalán győzelmük esetén közzétegye az Instagramon használt profiljuk nevét, amivel a játékban részt vettek.

9.A Szervező jogai

A Szervező kizárja felelősségét bármely kártérítési, kártalanítási igényért a nyereményjátékban való részvétel során, a játék esetleges hibáiból, hiányosságaiból, hibás működéséből eredő vagy ahhoz kapcsolódó költségekért, károkért, veszteségért. Nem vállal felelősséget továbbá azért sem, ha a játék időtartama alatt a sportnaptar.hu hivatalos Instagram oldala (vagy a többi szervező oldala) nekik fel nem róható okból időszakosan nem érhetőek el. A Szervező fenntartja magának a jogot, hogy a játék feltételeit a résztvevők tájékoztatása mellett megváltoztassa. A tájékoztatást elegendő a játék felhívással azonos módon megtenni. A résztvevők elfogadják, hogy a nyereményjátékban való részvétel során a Játékszabályzatban foglaltak bárminemű megszegésével a Szervező számára okozott kárért teljes körű felelősséggel tartoznak. A Szervező a nyereményjátékban való részvétel lehetőségét és a nyeremény átvételét a Játékszabályzat megszegése esetén bármely játékostól megtagadhatja.

10. Adatkezelés

A nyereményjáték során a Szervező nem jut személyes adatokhoz. A nyilvános adatok kezelése az Instagram minden felhasználó számára biztosított lehetőségei és szabályai alapján történik. A Szervező a nyertesek adatait az Adatkezelési Szabályzat alapján kezeli.


A játékkal kapcsolatos további információ az alábbi e-mail címen kérhető: vantgarddigital@gmail.com



Szólj hozzá Te is!

A weboldal cookie-kat használ. Adatkezelési szabályzatértem