Sportnaptár Sportnaptár
BRM 200 - Kapos Tour 3.0vissza
2024. július 27.
szombat 07:00 - 20:30

BRM 200 - Kapos Tour 3.0

Kaposvár210 km

A túra nem verseny! A célban nem vár senkit ünneplő tömeg, nem szólnak a fanfárok, nincs pódium, nincs dobogó, nincs első helyezett. Mindenki ugyanazt az elismerést kapja, ugyanolyan érmet, ugyanolyan oklevelet. Itt csak önmagaddal, az általad felállított célokkal versenyezhetsz, csak arra törekedj, hogy jobb legyél a tegnapi önmagadnál. Élvezd az utat, a tájat, a társaságot és a legnagyobb díjad az elégedettség lesz, mikor a célban visszatekintve arra gondolsz, hogy igen, erre is képes voltam!

 • országúti kerékpározás
  országúti kerékpározás

  BRM 200 - Kapos Tour 3.0

  Részletek

  BRM 200 - Kapos Tour 3.0

  Útvonal: Kaposvár Deseda tó >> Somogyaszaló >> Mernye >> Gamás >> Somogyvár >> Öreglak >> Csömend >> Marcali >> Nemesvid >> Varászló >> Vése >> Inke >> Iharosberény >> Iharos >> Csurgó >> Szenta >> Kaszó >> Somogyszob >> Segesd >> Kutas >> Nagybajom >> Kiskorpád >> Kaposfő >> Kaposmérő >> Kaposújlak >> Kaposvár >> Kaposvár Deseda tó

  Útvonal link

  Távolság
  210km
  Szint
  1241m
  Esemény kezdete
  2024. július 27. 7:00
  Esemény vége
  2024. július 27. 20:30
  Szintidő
  13:30

Szervező

Beszámolnivalód van?!

Ossz meg a Sportnaptár közösségével valami érdekeset

A túra adatai

Szervező: Randonneurs Hungary - Hubai Miklós, Molnár Zsuzsanna

Össztáv: 210 Km

Szintemelkedés: 1241 m

Szintidők: 5 óra 53 perc és 13,5 óra között

A túra nehézségi szintje: kissé nehezebb

Rajt és Cél: Kaposvár - Deseda tó

A rajt időpontja: 2024.07.27. - 7 óra

Nevezési határidő: 2024.07.22.

A nevezési határidő lejárta után semmilyen formában nem áll módunkban nevezést elfogadni!

Nevezés

A nevezés regisztrációhoz kötött. (Regisztráció itt: https://www.brmhungary.hu/regisztracio)

A sikeres nevezésről minden esetben visszaigazoló e-mailt küldünk. Ha nem találod a beérkezett levelek között, akkor valószínűleg a spam mappában landolt.

Nevezési díj: 4500 Ft, emlékéremmel: 7000 Ft

A nevezési díjat banki átutalással vagy bankkártyás tranzakcióval lehet megfizetni.
A nevezés a nevezési díj befizetésével válik véglegessé.

Átutalásos fizetés esetén a nevezések nem kerülnek azonnal jóváhagyásra, akár több nap is eltelhet mire a neved mellett megjelenik a zöld pipa.

Bankkártyás fizetés esetén a nevezés jóváírása automatikus, de minden esetben várd meg, amíg a simplepay visszanavigál a brmhungary.hu oldalára, máskülönben a fizetési művelet megszakad.

Ha a nevezettek listájában nem jelenik meg a neved mellett automatikusan a zöld pipa, akkor a fizetés sikertelen volt. Ilyen esetben banki átutalással tudod megfizetni a nevezési díjat, az utaláshoz szükséges banki adatokat a visszaigazoló e-mailben találod.

Helyszínen történő nevezésre nincs lehetőség.

A részvétel feltételei

- A túra teljesítésére csak a meghirdetett időpontban van lehetőség.
- A nevezési díj tartalmazza: Oklevél (sikeres teljesítés esetén), túra leírása, dokumentációja (itiner), az Audax Club Parisien emlékérme igénylés esetén (+2500 HUF).
- A túra önellátó jellegű ezért a túrán való részvétel elengedhetetlen feltétele hogy a résztvevő rendelkezzen a teljesítéshez szükséges állóképességgel, erőléttel. Valamint kerékpárja műszaki állapota megfelelő legyen a túra teljesítéséhez. A túra nevezési díja frissítést nem tartalmaz, arról a résztvevőnek kell gondoskodnia.
- Fejvédő, első és hátsó lámpa, a KRESZnek megfelelő szabályok szerint fényvisszaverő mellény használata kötelező!
- A túrát minden időjárási körülmények között megrendezzük, kivéve ha a kedvezőtlen időjárás már veszélyezteti a túrázók biztonságos, balesetmentes közlekedését. Ebben az esetben a túra az oldalon meghirdetett új időpontban kerül megrendezésre.
- A túrán Magyarország autós térképe a mérvadó.
- A túra nem verseny, nem lezárt útvonalon halad, mindenki saját felelősségére vesz részt rajta. A KRESZ szabályainak betartása kötelező! A szervező semmilyen felelősséget nem vállal a túra során bekövetkező esetleges balesetért, vele szemben semmilyen anyagi vagy egyéb jellegű kártérítési igény nem fogalmazható meg.
- A nevezés lemondása a nevezési határidőig lehetséges. Ebben az esetben a nevezési díj visszaigényelhető, vagy egy következő túrára átvihető. Minden más esetben a nevezési díj visszaigénylésére nincs lehetőség.
- A túrán résztvevők a nevezéssel elfogadják, és egyetértenek a Felelősségi nyilatkozatban leírtakkal.
- A túrára nevezők a nevezés leadásával hozzájárulnak, hogy nevük és időeredményük megjelenjen a brmhungary.hu oldalon és a BrevetCard alkalmazásban.
A weboldal cookie-kat használ. Adatkezelési szabályzatértem