Sportnaptár Sportnaptár
BRM300 - CASSOVIA TOUR 300vissza
az esemény már lejárt
2024. május 18. szombat 07:00
2024. május 19. vasárnap 03:00

BRM300 - CASSOVIA TOUR 300

Encs302 km

BRM300/Encs - Az északi szomszédaink felé vesszük az irányt.
Élvezd az utat, a tájat, a társaságot és a legnagyobb díjad az elégedettség lesz, mikor a célban visszatekintve arra gondolsz, hogy igen, erre is képes voltam!

  • országúti kerékpározás
    országúti kerékpározás

    BRM300 - CASSOVIA TOUR 300

    Részletek

    BRM300 - CASSOVIA TOUR 300

    Útvonal: Encs >> Gibárt >> Abaújkér >> Korlát >> Fony >> Regéc >> Háromhuta >> Kőkapu >> Pálháza >> Filkeháza >> Füzér >> Füzérkomlós >> Hollóháza >> Eszkáros >> Hernádzsadány >> Alsómislye >> Garbócbogdány >> Balogd >> Regeteruszka >> Magyarbőd >> Ránkfüred >> Kecer >> Bunyita >> Vargony >> Sárosbogdány >> Somos >> Abos >> Lúky >> Nagyladna >> Kisladna >> Nagysolymár >> Jekelfalva >> Prakfalva >> Nagykuncfalva >> Szepesremete >> Szomolnokhuta >> Szomolnok >> Dénes >> Krasznahorkaváralja >> Hárskút >> Szádalámás >> Szádudvarnokméhész >> Torna >> Hidvégardó >> Tornaszentjakab >> Viszló >> Rakaca >> Krasznokvajda >> Gagyvendégi >> Baktakék >> Fancsal >> Encs

    Útvonal link

    Távolság
    302km
    Szint
    4140m
    Esemény kezdete
    2024. május 18. 7:00
    Esemény vége
    2024. május 19. 3:00
    Szintidő
    20:00

Szervező

Beszámolnivalód van?!

Ossz meg a Sportnaptár közösségével valami érdekeset

A túra adatai

Szervező: Randonneurs Hungary - Kuzler Béla

Össztáv: 302 Km

Szintemelkedés: 4140m

Szintidők: 9 óra és 20 óra között

A túra nehézségi szintje: nehéz

Rajt és Cél: Encs

A rajt időpontja: 2024.05.18. - 7 óra

Nevezési határidő: 2024.05.13.

A nevezési határidő lejárta után semmilyen formában nem áll módunkban nevezést elfogadni!

Nevezés

A nevezés regisztrációhoz kötött. (Regisztráció itt: https://www.brmhungary.hu/regisztracio)

A sikeres nevezésről minden esetben visszaigazoló e-mailt küldünk. Ha nem találod a beérkezett levelek között, akkor valószínűleg a spam mappában landolt.

Nevezési díj: 4500 Ft, emlékéremmel: 7000 Ft

A nevezési díjat banki átutalással vagy bankkártyás tranzakcióval lehet megfizetni.
A nevezés a nevezési díj befizetésével válik véglegessé.

Átutalásos fizetés esetén a nevezések nem kerülnek azonnal jóváhagyásra, akár több nap is eltelhet mire a neved mellett megjelenik a zöld pipa.

Bankkártyás fizetés esetén a nevezés jóváírása automatikus, de minden esetben várd meg, amíg a simplepay visszanavigál a brmhungary.hu oldalára, máskülönben a fizetési művelet megszakad.

Ha a nevezettek listájában nem jelenik meg a neved mellett automatikusan a zöld pipa, akkor a fizetés sikertelen volt. Ilyen esetben banki átutalással tudod megfizetni a nevezési díjat, az utaláshoz szükséges banki adatokat a visszaigazoló e-mailben találod.

Helyszínen történő nevezésre nincs lehetőség.

A részvétel feltételei

- A túra teljesítésére csak a meghirdetett időpontban van lehetőség.
- A nevezési díj tartalmazza: Oklevél (sikeres teljesítés esetén), túra leírása, dokumentációja (itiner), az Audax Club Parisien emlékérme igénylés esetén (+2500 HUF).
- A túra önellátó jellegű ezért a túrán való részvétel elengedhetetlen feltétele hogy a résztvevő rendelkezzen a teljesítéshez szükséges állóképességgel, erőléttel. Valamint kerékpárja műszaki állapota megfelelő legyen a túra teljesítéséhez. A túra nevezési díja frissítést nem tartalmaz, arról a résztvevőnek kell gondoskodnia.
- Fejvédő, első és hátsó lámpa, a KRESZnek megfelelő szabályok szerint fényvisszaverő mellény használata kötelező!
- A túrát minden időjárási körülmények között megrendezzük, kivéve ha a kedvezőtlen időjárás már veszélyezteti a túrázók biztonságos, balesetmentes közlekedését. Ebben az esetben a túra az oldalon meghirdetett új időpontban kerül megrendezésre.
- A túrán Magyarország autós térképe a mérvadó.
- A túra nem verseny, nem lezárt útvonalon halad, mindenki saját felelősségére vesz részt rajta. A KRESZ szabályainak betartása kötelező! A szervező semmilyen felelősséget nem vállal a túra során bekövetkező esetleges balesetért, vele szemben semmilyen anyagi vagy egyéb jellegű kártérítési igény nem fogalmazható meg.
- A nevezés lemondása a nevezési határidőig lehetséges. Ebben az esetben a nevezési díj visszaigényelhető, vagy egy következő túrára átvihető. Minden más esetben a nevezési díj visszaigénylésére nincs lehetőség.
- A túrán résztvevők a nevezéssel elfogadják, és egyetértenek a Felelősségi nyilatkozatban leírtakkal.
- A túrára nevezők a nevezés leadásával hozzájárulnak, hogy nevük és időeredményük megjelenjen a brmhungary.hu oldalon és a BrevetCard alkalmazásban.
A weboldal cookie-kat használ. Adatkezelési szabályzatértem