Sportnaptár Sportnaptár
Hétfői Henyélő - 20 / 10 / 20+10vissza
2024. szeptember 23.
hétfő 05:00 - 23:59

Hétfői Henyélő - 20 / 10 / 20+10

Andretti pizzázó és fagyizó - Újpest, Városkapu 1047 Budapest Váci út 13.21.9 km / 11.6 km / 33.5 km

Célünk, a túrázás népszerűsítése, mellyel nem csak hétvégén, de hétköznap is lehetőséget szeretnénk adni a szervezett keretek közti úrázásra, rövidebb távú teljesítménytúrák keretében.

Várunk mindenkit szeretettel :)

Szervező

Beszámolnivalód van?!

Ossz meg a Sportnaptár közösségével valami érdekeset

A 'Hétköznapi Barangolások' túrasorozatról

Hétvégén dolgozol?

Hétköznap vannak szabadnapjaid, de akkor senki nem ér rá túrázni Veled?

Bosszant, hogy míg mások hétvégén szabadok, Neked a meló helyen kell ülni?

Hallottál a teljesítménytúrákról, kipróbálnád, de sajnos a hétvégéken munka vagy egyéb programok?

Szoktál hétköznap is sportolni, edzeni, futni meló előtt vagy után? Akkor miért ne lehetne ez a napi edzés?

Vagy egyszerűen csak kevésnek érzed már a hétvégi túrkat, szeretnél valami újat, kipróbálni, egy újabb kupát szerezni? :)

Ha bármelyikre igen a válasz, akkor ez Neked való!!

A 2017 óta minden évben megrendezésre kerülő HÉTKÖZNAPI BARANGOLÁSOK túrasorozat bevezetésének célja, hogy a teljesítmény túrák szerelmesei hétköznap is hódolhassanak szenvedélyüknek. Egyúttal lehetőséget kívánunk biztosítani azon túratársak számára, akik munkaidő-beosztásuknál fogva, hétvégeken egyáltalán nem vagy csak nagyobb nehézségek árán tudnak szervezett túrákon részt venni. A túrák koncepcióját úgy alakítttuk, ki, hogy mindenki számára a legmegfelelőbb legyen és legjobban adjon lehetőséget hétköznapi tevékenységekbe illeszteni.

Ilyen például az egész napos (reggel 5-től este 8-ig) rajtidő intervallum, mely által könnyen lehet a hétköznapi tevékenységek mellett is részt venni a túrákon; tehát akkor lehet rajtolni, amikor csak akarunk.

A rajthelyek esetében figyelembe vettük, mind a tömegközlekedéssel mind pedig a autóval is könnyen megközelíthető legyen a rajthely.

A rövidtávval azoknak is megfelelő, akik munka előtt vagy után kívánnak egy kicsit mozogni vagy akár futni. A hosszútáv megfelelő alkalom a hétköznap pihenő napjukat töltő túratársak számára. Összefoglalva: meló előtt, meló helyett vagy akár meló után is lehet egy rövidet vagy hosszút kirándulni, túrázni, futni, kocogni kinek éppen mihez van kedve. Az igazán lelkes túratársak pedig az elnyújtott rajt/cél nyitva tartása miatt a 20km-es és 10km-es távot akár egymás után is teljesíthetik.

A HÉTKÖZNAPI BARANGOLÁSOK túrasorozat túrái során igyekszünk a Budapest környéki hegyek kevésbé ismertebb helyeire kalauzolni a túrázókat.

Ugye, hogy klassz?! Gyertek bátran!

További információk

Nevezés: https://hetkoznapibarangolasok.hu/#/services/HetfoiHenyelo

A Hétköznapi Barangolások Kupára és a Hétköznapi Barangolások póló díjazásra (4 túrát teljesítettek részére) az eddigi évektől eltérően most a Henyélőn lehet majd jelentkezni és a kupa és/vagy póló díját rendezni.

Térkép: Budapest

Saját poharat kérjük mindenki hozzon magával!

És hogy miért éppen Henyélő? Nem-nem! A henyélő nevet nem csak azért kapta, mert szépen alliterál a hétfőire vagy mert nem tudtunk jobbat kitalálni... és nem is csak azért, mert az útvonalból kispóroltuk a szinteket, de a többi túrához képest több frissítőponttal és gazdagabb ellátmánnyal készülünk majd, méltán megünnepelve túrasorozatunk lezárását :) Megígérhetjük, hogy a Római part üdülő sorai vagy a Duna ártéri erdei közti csatangolás főleg a Pénteki Poroszkáló poroszos emelkedői után már tényleg csak henyélés lesz! :)

Rajtidő: 05:00-20:00-ig

Célzárás: 00:00-kor (vagy amíg be nem értek ;) )

Aki rajtidő végén indulna a hosszú távra kérjük vegye figyelembe a cél zárást! Köszönjük!
A weboldal cookie-kat használ. Adatkezelési szabályzatértem