Sportnaptár Sportnaptár
Pilisi Nyárváró - Maraton / Félmaraton / Maratonkavissza
az esemény már lejárt
2024. május 19.
vasárnap 06:00 - 20:00

Pilisi Nyárváró - Maraton / Félmaraton / Maratonka

Pilisszentkereszt - Kakashegyi erdészházak42 km / 21 km / 7 km

A túra az alábbi kupasorozat része: Pilis – Visegrádi hegység Kupa.
A túra általában végig jelzett turistaúton halad, a rajtnál minden távhoz szöveges itinert és térképet adunk.

#PilisVisegrádihegységKupa

Szervező

Beszámolnivalód van?!

Ossz meg a Sportnaptár közösségével valami érdekeset

Nevezés

Az előnevezés nem kötelező a részvételhez, DE CSAK AZ ELŐNEVEZETTEKNEK TUDUNK ELLÁTÁST BIZTOSÍTANI! Előnevezés a stabilsport.hu weboldalon.
A túra nevezési díja magába foglalja az emléklap, térkép és itiner, a szervezés, rajtcsomag, valamint az engedélyek díját.

Rajt megközelítése

A Pomáz Autóbuszállomás-ról induló 860-as vagy 862-es volánbusszal a Kakashegyi Erdészházak megállóig kell utazni, onnan pár méter a parkolóban lévő kék Ford Transit, a tájfutóbójával.
(Pomáz-ig a Battyhány tér felől a H5 -ös (szentendrei) hévvel kell utazni. A buszállomás a hév állomás mellett található.)

Frissítés

A túrán menet közben frissítés nem lesz, de a 42 és 21 km-en rajt-csomagot adunk az előnevezetteknek! Kis távon célba érkezéskor a megszokott frissítés várja kedves túrázóinkat.

Pilis – Visegrádi hegység Kupa

A kupasorozatban résztvevő túrákon mindig 3 táv található meg: Maratoni (kb. 42 km), Félmaratoni (kb. 21 km) és a legkisebb táv a Maratonka (kb. 7km).
Aki a 15 „Pilisi” túrából legalább 12, azonos résztávot teljesít, annak a távnak megfelelő kupát adunk (tehát 12x Maratonka --> kiskupa. 12x Félmaraton --> közepes kupa, 12xMaraton --> Nagykupa).
Aki a Kupasorozat összes túranapján részt vesz, és 15 azonos távot teljesít, annak egyedi, emblémázott polár pulóvert is adunk a kupa mellé!
A weboldal cookie-kat használ. Adatkezelési szabályzatértem