Sportnaptár Sportnaptár
ALBA Túrakör

ALBA Túrakör

Elérhetőségek
+36 20 506 4529
albaturakor@gmail.com
2519 Piliscsév Ady Endre utca 18.
2519 Piliscsév Ady Endre utca 18.
Kis közösségünket 2012 őszén álmodtuk meg és keltettük életre. Azt tapasztaltuk, hogy a mai stresszes, rohanó világban egyre inkább szükség van arra, hogy kiszakadjunk a szürke hétköznapokból, és feltöltődjünk a természet varázslatos és a közösség megtartó ereje által. Befogadó csapatunkat összeköti a kirándulás, a mozgás, a természet szeretete, na és persze a jókedvű „albás” beszélgetések.

Minden szombaton útra kelünk, ha esik, ha fúj, ha hideg van, s ha meleg, mert nincs rossz időjárás, csak rosszul felkészült túrázó. Ahogy két egyforma túra sincs, minden alkalommal újabb és újabb élményekkel, tapasztalatokkal gazdagodunk. Szervezünk teljesítménytúrákat is, ahol rövidebb-hosszabb távokon járjuk be hazánk gyönyörű tájait. Havonta egyszer pedig több napra is felhúzzuk bakancsainkat, a Kárpát-medence varázslatos hegységeiben barangolunk. A kultúrát kedvelők sem maradnak túrák nélkül, nekik ajánljuk többnapos KulTúráinkat, ahol a természetjárás örömét ötvözzük a kulturális és történelmi látnivalókkal.

A túráink nyilvánosak, bárki részt vehet rajtuk. Nem rohanunk, nem szaladunk, mindenkit megvárunk. Nem csupán kikapcsolódási és sportolási lehetőséget, hanem meghatározó, életre szóló élményeket szeretnénk nyújtani.

Lépj ki komfortzónádból, bakancsot fel, várunk mindenkit sok szeretettel túráinkra! Járjuk be együtt hazánk és környező országok csodálatos tájait!

És miért pont ALBA?

Nevünk a Pilist körbe tekergő, védelmező és 9 évente felszálló fehér kígyó misztériumából ered. Jelentése a Fehér Fény, mely védi és körbe öleli a Pilis szakrális belső körét.ALBA Túrakör Természetbarát Egyesület
A weboldal cookie-kat használ. Adatkezelési szabályzatértem