Sportnaptár Sportnaptár
Hétköznapi Barangolások Túrasorozat

Hétköznapi Barangolások Túrasorozat

Elérhetőségek
+36 20 235 3814
hetkoznapibarangolasok@gmail.com
2131 Göd Bischof utca 2.
Túrasorozat célja
Hétvégén dolgozol?
Hétköznap vannak szabadnapjaid, de akkor senki nem ér rá túrázni Veled?
Bosszant, hogy míg mások hétvégén szabadok, Neked a meló helyen kell ülni?
Hallottál a teljesítménytúrákról, kipróbálnád, de sajnos a hétvégéken munka vagy egyéb programok?
Szoktál hétköznap is sportolni, edzeni, futni meló előtt vagy után? Akkor miért ne lehetne ez a napi edzés?
Vagy egyszerűen csak kevésnek érzed már a hétvégi túrkat, szeretnél valami újat, kipróbálni, egy újabb kupát szerezni? :)
Ha bármelyikre igen a válasz, akkor ez Neked való!!
A második alkalommal megrendezésre kerülő HÉTKÖZNAPI BARANGOLÁSOK túrasorozat bevezetésének célja, hogy a teljesítmény túrák szerelmesei hétköznap is hódolhassanak szenvedélyüknek. Egyúttal lehetőséget kívánunk biztosítani azon túratársak számára, akik munkaidő-beosztásuknál fogva, hétvégeken egyáltalán nem vagy csak nagyobb nehézségek árán tudnak szervezett túrákon részt venni. A túrák koncepcióját úgy alakítttuk, ki, hogy mindenki számára a legmegfelelőbb legyen és legjobban adjon lehetőséget hétköznapi tevékenységekbe illeszteni.
Ilyen például az egész napos (reggel 5-től este 8-ig 9 rajtidő intervallum, mely által könnyen lehet a hétköznapi tevékenységek mellett is részt venni a túrákon; tehát akkor lehet rajtolni amikor csak akarunk.
A rajthelyek esetében figyelembe vettük, mind a tömegközlekedéssel mind pedig a gépjárművel is könnyen megközelíthető legyen a rajthely.
A rövidtávval azoknak is megfelelő, akik munka előtt vagy után kívánnak egy kicsit mozogni vagy akár futni. A hosszútáv megfelelő alkalom a hétköznap pihenő napjukat töltő túratársak számára. Összefoglalva: meló előtt, meló helyett vagy akár meló után is lehet egy rövidet vagy hosszút kirándulni, túrázni, futni, kocogni kinek éppen mihez van kedve. Az igazán lelkes túratársak pedig az elnyújtott rajt/cél nyitva tartása miatt a 20km-es és 10km-es távot akár egymás után is teljesíthetik.
A HÉTKÖZNAPI BARANGOLÁSOK túrasorozat túrái során igyekszünk a Budapest környéki hegyek kevésbé ismertebb helyeire kalauzolni a túrázókat.
Ugye, hogy klassz?! Gyertek bátran!
Események Táborok Blog
még egy bejegyzést sem tett közzé
:(
A weboldal cookie-kat használ. Adatkezelési szabályzatértem