Sportnaptár Sportnaptár
Kanizsa Kul-Túra Egyesület

Kanizsa Kul-Túra Egyesület

Elérhetőségek
+3620/94-44-005
kse@freemail.hu
8800 Nagykanizsa Ifjúság u. 21.
8800 Nagykanizsa Ifjúság u. 21.
www.kanizsatura.hu
www.facebook.com/kanizsakultura.egyesulet
A Kanizsa Kul-Túra Egyesületet, Kanizsa Természetbarát Sportegyesület néven 1991. június 5-én alapítottuk.

Taglétszámunk erősen hullámzik a 14 fő állandó létszám az utóbbi években meghaladta a 100 főt. Az egyesület tagjai több éven át fenntartották tagságukat a Postás Sportegyesületben is, így mondhatjuk ez volt az anyaegyesületünk.

Az alapításkor a legfontosabb feladatnak tekintettük, hogy segítsük egy Dél-Zaláról készült turistatérkép kiadását. Civil szervezet előtte még ilyen feladatra nem vállalkozott, igaz nem is vállalkozhatott. Azóta sem tudunk olyan turistatérképről, melyet ilyen módon készítettek volna. Két dolog nehezítette munkánkat. A pénz (5 ezer példány 1,5 millió Ft volt), és az egyetlen polgári térképkészítő, a Cartographia feldarabolódása.

A finanszírozás segítésére, újabb egyedi megoldással próbálkoztunk. Az országban elsőként adattunk ki kartografált (koordinátarendszerrel, méretarányosan készített) színes fotótérképet, Zalakarosról.

A nehézségek ellenére a Dél-Zala turistatérkép egyesületünk kiadásában, a Cartographia Vállalat készítésében, 1993-ban elkészült. A kiadvány jelentős hiányt pótolt.
Események Táborok Blog
nincs közelgő sportesemény
:(
A weboldal cookie-kat használ. Adatkezelési szabályzatértem