Sportnaptár Sportnaptár
avatar

Kanizsai Futóklub

A Kanizsai Futóklub létrehozásának gondolata a 2005. évi PLUS Maratonról Budapestről hazafelé a buszon merült fel. 2005. november 26-án hivatalos formát kapott a sportcélokat szolgáló közhasznú, közérdekű kötelezettségvállalással társadalmi szervezetként létrehozott sportegyesületünk Kanizsai Futó- és Szabadidősport Klub néven.

Taglétszámunk 120 fő (2020. januári adat). Van köztünk fiatal és idősebb, lassabb és gyorsabb, régi és új futó, mindenféle ember, aki szeret kocogni, futni. Fontos célkitűzésünk a tömegsportnak, ezen belül is a futásnak a népszerűsítése.

A klubélet része, hogy rendszeresen, közösen veszünk részt futóversenyeken, ahová lehetőség szerint együtt utazunk, egymásnak szorítunk. Immár hagyománnyá vált, hogy évente egy nagy verseny rendezünk, a Kanizsa-Karos félmaratont. Ezenfelül havonta egy-két közösségi futást, és futással egybekötött összejöveteleket rendezünk. Ha szeretsz egészségesen élni, mozogni, futni, és szeretnél tagja lenni egy jó közösségnek, akkor csatlakozz a közösségi futásainkhoz és lépj be klubunkba!
nincs közelgő sportesemény
:(
A weboldal cookie-kat használ. Adatkezelési szabályzatértem