Sportnaptár Sportnaptár
Mátra Biker Sport Club

Mátra Biker Sport Club

Legyen öröm a sport! Legyen egészség! Tekerj velünk!

A Tour de Mátra országúti kerékpárverseny főszervezői vagyunk 2021 óta. Versenyünket mindig június első hétvégéjén tartjuk!

Célunk a kerékpáros élet szervezése és segítése. Baráti környezetben hirdetjük az egészség, a sport és a Mátra szeretetét 2009 óta.

Többgenerációs egyesületünk az élet minden területére tartogat példaképeket az ifjú generációk számára. Fontos feladatunk a fiatalok utánpótlás-nevelése és oktatása, az idősebb korosztály számára a kerékpározás, mint egészségmegőrzés módjának a megismertetése.

Aktívan szerepet vállalunk közösségi munkákban, jótékonysági eseményeken. Az országos és nemzetközi kerékpárversenyek mellett rendszeresen szervezünk szabadidős tekeréseket is, ahol minden sportkedvelőt szívesen látunk.

Edzettségi szinttől, nemtől, kortól függetlenül szívesen látunk tagjaink között minden lelkes jelentkezőt!

Csapatunk rendszeresen szerepel országos és nemzetközi versenyeken. Igényünk a fejlődésre töretlen. Aktívan, nagy tervekkel és elérhető célokért dolgozunk a 2024‑es szezonban is.

Folyamatosan várjuk sportoló tagok jelentkezését. Ha szeretnél egy jókedvű, sportos csapat tagja lenni és a Mátra Biker SC kiváló minőségű kerékpáros mezében tekerni, versenyeken részt venni, akkor legyél a tagunk!

Az éves tagsági díj összege 24.000 forint.

Örömmel várunk tagjaink között, igény esetén a versenyzői UCI licenszt is megszerezzük neked!

Hogyan és miért legyél nálunk tag?
→ tagdij.matrabiker.hu

A hét minden napján elérsz minket telefonon, emailben, messengeren, whatsappon 08:00 és 20:00 óra között!

Legyél Te is Mátra Biker! Legyél egy jófej csapat tagja!
Események Táborok Blog
nincs közelgő sportesemény
:(
A weboldal cookie-kat használ. Adatkezelési szabályzatértem