Sportnaptár Sportnaptár
Sárkányhajós Naplemente Dunakeszin - 06.27.vissza
az esemény már lejárt
2024. június 27.
csütörtök 19:00 - 20:30

Sárkányhajós Naplemente Dunakeszin - 06.27.

2120 Dunakeszi, Liget utca 1. – Dunakeszi Csónakház (Dunakeszi új strand)10 km

Dunakesziről elindulva folyásiránnyal szemben a nagy Duna ágon felfelé, elérve Alsó-Gödig, megközelítve a Szentendrei-szigetet, majd megkerülve a Szürkő-szigetet, visszaevezve érkezés Dunakeszire. Evezés közben nyomon lehet követni a Pilis hegység vonulatai felett lebukó napot.

#ötpróba #sárkányhajó #Duna

Szervező

Beszámolnivalód van?!

Ossz meg a Sportnaptár közösségével valami érdekeset

Az esemény adatai

Esemény neve: Sárkányhajós Naplemente Dunakeszin

Esemény ideje: június 27. (csütörtök)

Helyszín: 2120 Dunakeszi, Liget utca 1. – Dunakeszi Csónakház (Dunakeszi új strand)

Nevezési díj: 5 000.-Ft/fő

Max. létszám: 85 fő

Min. létszám amitől megtartjuk: 12 fő

Kezdési időpont: 19:00

Meddig tart kb.: 20:30

Táv: 10 km

Ötpróba pont: 2 pont

Program, útvonal

Érkezés: 18.30-18.55 között.

Program: Érkezés Dunakeszire. A gyors regisztrációt, majd a rövid szárazföldi biztonsági-és technikai oktatást követően a hajók vízre bocsájtása után Dunakesziről elindulva folyásiránnyal szemben a nagy Duna ágon felfelé evezés Alsó-Gödig, megközelítve a Szentendrei-szigetet, majd megkerülve a Szürkő-szigetet, visszaevezve érkezés Dunakeszire. Evezés közben nyomon lehet követni a Pilis hegység vonulatai felett lebukó napot.

Öltözet

Kényelmes, vízi sportolásra alkalmas ruházatban érdemes vízre szállni, az időjárástól függően (fürdőruha, póló, pulóver, rövid- és hosszú nadrág, kalap) és persze ami még jól jöhet: naptej, padra ülőke, törülköző, enni- és innivaló.

Ha van már ötpróbás pólód, sapkád hozd el bátran és evezz abban, legyünk minél többen Ötpróbás felszerelésben.

Lábbeli: A sárkányhajóba sportcipőben, szandálban, papucsban, de melegben akár mezítláb is be lehet szállni. A ruházat, cipő akár vizes is lehet evezés közben, (az esetleg hevesebb lapátolás során előforduló fröcsköléstől), ezért váltóruha ajánlott!

További információk

A résztvevők számára lapátokat és mentőmellényeket biztosítunk. (A biztos úszástudással rendelkezők mellőzhetik a mentőmellényt, a helyszínen nyilatkozva.)

A csomagokat, táskákat a hajótárolóban, zárthelyen lehet hagyni!

A túra ideje alatt az alkoholfogyasztás nem megengedett!

Bővebb információ: + 36 70 336 6460

A program rossz idő esetén elmarad! Az elmaradás ténye minimum 24 órával az esemény kezdete előtt lesz kihirdetve e-mail formájában. Fix esőnap nincs, de természetesen egy új időpontban megrendezésre kerül az esemény, melynek időpontját már a lemondást közlő e-mail tartalmazni fogja. A programváltoztatás jogát fenntartjuk!

Ötpróba esemény

Eseményünk az Ötpróba program pontgyűjtő állomása is egyben! Aki a rendezvényünkön regisztrált Ötpróbázóként vesz részt, a teljesített távtól függően pontokkal gazdagodik – ezeket pedig idővel garantált jutalmakra válthatja be. Ha még nem vagy Ötpróbázó, de szeretnél azzá válni és már nálunk megkezdenéd a pontgyűjtést, itt tudsz regisztrálni rá: https://otprobaparizsba.hu
A weboldal cookie-kat használ. Adatkezelési szabályzatértem