Sportnaptár Sportnaptár
juliakorenovszkij

juliakorenovszkij

Amióta az eszemet tudom sportolok. 7 éves koromban kezdtem azzal hogy szertorna, úszás, néptánc, majd jött az aerobik, aztán a futás. Utóbbi kettőt a mai napig előszeretettel űzöm, egyszerűen mert szeretem, az életem része. Még 3 pici gyerek mellett, 3 császármetszés után is. A mozgás ellen számomra nincs kifogás, többek között ez tölt fel, ez ad energiát a mindennapokban, eközben tudom rendszerezni gondolataimat, így tudok relaxálni, pihenni, kikapcsolódni, kitalálni hogy mi legyen a holnapi ebéd vagy hogy legyen a hétvégi program.

2000-ben futottam első félmaratonomat, leírni is sok, de 20 éve futok...Korábban versenyeztem is, sokat, de a család mellett most már inkább a hobbi futó kategóriába sorolnám saját magam. Nincs időcél, egyszerűen szeretem és kell.
Szeretek futni babakocsival, babakocsi nélkül, 1-2-3 gyerekkel vagy gyerekek nélkül, hajnalban, nappal és este is. Télen is, és nyáron is. Számomra olyan a sport mint másoknak a kávé. Függőséget okoz, nehéz lenne leszokni róla, de nem is szeretnék. Ha nincs idő kimenni, akkor otthon, akár 20 percben, de találok megfelelő alkalmat a mozgásra. Másik korábbi szenvedélyem az aerobik és a nyújtás, itt pedig csak a kreativitás szab határt, illetve néha azért a család is :)
A weboldal cookie-kat használ. Adatkezelési szabályzatértem